Gitte: Farvel for denne gang

Hver søndag siden 20. november sidste år har Gitte Nielsen svaret på læsernes spørgsmål i Ekstra Bladet.

(Foto: Linda Johansen)
(Foto: Linda Johansen)

Hej skønne læsere

Så er vi kommet til vejs ende.

Jeg har i knap et år haft den store glæde og ære at komme i nærkontakt med en masse af jer læsere og jeres inderste tanker og store udfordringer. Det er et opdrag, jeg har mødt med stor ydmyghed, fordi jeg selv ved, hvor hårdt det kan være, når livet går en imod.

Det har været en stor oplevelse for mig at dele jeres sorger og glæder, og jeg håber, at nogle af de personlige svar, jeg har givet, har hjulpet jer og gjort, at I er kommet videre med livet.

Jeg har brugt mange timer på de ofte meget følelsesladede breve. Det er ikke sjældent, at det netop er følelser, der står i vejen for den sunde fornuft, og jeg håber, at jeg i den forbindelse har været en god og objektiv sparringspartner. Noget, jeg ofte selv har gjort brug af blandt min kreds af veninder, når jeg havde en udfordring i mit liv.

Det har altid været lidt af en drøm for mig at have min egen brevkasse, og jeg er taknemmelig over, at Ekstra Bladet gav mig chancen.

Jeg tager en pause fra brevkasse-skriveriet nu, men jeg vil helt sikkert gerne fortsætte med at øse ud af mine efterhånden mange års erfaringer som kvinde, datter, søster, mor, hustru, skuespiller og menneske.

Den kommende tid får jeg rigtig travlt med en anden stor drøm. Jeg får nemlig lov til at råde over et helt symfoniorkester i DR1's program 'Maestro'.

Jeg er måske mest kendt for popmusik, reality-tv og 'Beverly Hills Cop 2'-filmen. Men jeg har rent faktisk altid elsket klassisk musik, og jeg ser frem til at fordybe mig i det klassiske univers de kommende måneder.

I den forbindelse flytter jeg hjem til København en tid.

Så hvem ved - måske render vi ind i hinanden.

Mange knus,
Gitte