Narkosigtet eks-kæreste i krig med Nicoline Simone

Mener at sangtalentet kommer med beskyldninger som gengældelse, fordi hun røg ud af X Factor,

Nicoline Simones X Factor partner trak sig pludseligt fra programmet af personlige årsager. Tre dage før var Nicoline Simones kæreste anholdt og sigtet for narkotikaforbrydelser. Foto: Jan Unger
Nicoline Simones X Factor partner trak sig pludseligt fra programmet af personlige årsager. Tre dage før var Nicoline Simones kæreste anholdt og sigtet for narkotikaforbrydelser. Foto: Jan Unger

Der er krig mellem den tidligere X Factor deltager Nicoline Simone Søberg Møller og hendes 25-årige narkosigtede eks-kæreste. Han mener, at det 16-årige sangtalent hævner sig på ham, fordi hun røg ud af sangkonkurrencen på grund af ham.

Ekskæresten E.B. blev anholdt 6. marts i år og sigtet for at have indført og solgt et større kvantum narkotika i Danmark i forening med sin bror.

Blot tre dage senere sluttede Nicoline Simones X Factor-eventyr brat, da det blev offentliggjort, at hendes partner Jean Michel havde valgt at trække sig fra showet af 'personlige årsager'. Den præcise grund er aldrig blevet afsløret.

Nicoline Simone måtte til psykolog

Men i ekskærestens optik er narkosagen en væsentlig årsag til gruppens exit. Det fremgår af et udsagn, som E.B. er kommet med til sin forsvarer.

- Han tager klart afstand fra Nicoline Simones beskyldninger og mener, at der er tale om gengældelse fra hendes side, fordi hun røg ud af 'X Factor' på grund af den her problematik, siger E.B.s forsvarer, Anne Land, der ikke må uddybe, hvilke beskyldninger, der er tale om, fordi sagen kører for lukkede døre.

Men ekskærestens udsagn tyder på, at Nicoline Simone er kommet med oplysninger til politiet, der er belastende for ham.

I går fik ekskæresten sin varetægtsfængsling forlænget med fire uger.

Sigtet for medvirken
Nicoline Simone er selv efterfølgende blevet sigtet for medvirken i sagen, og har, ifølge ekstrabladet.dks oplysninger, blandt andet været passager i en bil, der blev brugt til at indføre narkotiske stoffer over grænsen mellem Danmark og Tyskland. Politiet ønsker ikke at kommentere på sigtelsen mod Nicoline Simone.

DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme har tidligere sagt til BT, at han vidste, at Nicoline Simone blev forfulgt af sin ekskæreste, og derfor hjalp de med at flytte hende fra X Factor-lejligheden til et hemmeligt sted under showet.

- Vi kendte ikke noget til narkosagen. Vi vidste kun, at der var en ekskæreste, der chikanerede hende, og at hun følte sig presset. Og derfor trådte vi ind og fik det håndteret, siger han til BT.

Sagen mod den 25-årige E.B. og hans to år yngre medsigtede bror kører for lukkede døre på begæring fra anklagemyndigheden med den begrundelse, at 'såvel leverandører og aftagere af de narkotiske stoffer er på fri fod'. Forsvarerne protesterede forgæves.

Jean Michel om X Factor-farvel: - Der bliver skrevet så meget

Forsvarer Anne Land fortæller, at de to brødre nægter sig skyldige.

Ekstrabladet.dk har fået aktindsigt i den første fængslingskendelse mod brødrene, hvor det fremgår, at Nicoline Simones kæreste og broren er sigtet for at have indført og videreoverdraget et større, pt. ukendt, kvantum narkotiske stoffer, herunder kokain, til en større personkreds i Danmark i perioden 1. januar 2011 til 6. marts 2012.

Tidligere straffet
Dommeren valgte at varetægtsfængsle de to brødre, og i fængslingskendelsen fremgår det, at der 'efter de dokumenterede telefonsamtaler og den dokumenterede sms-korrespondance' er 'begrundet mistanke om, at E.B. har gjort sig skyldig i handel med narkotiske stoffer, herunder kokain, og at A.B. (broren, red.) var bekendt hermed og bistod E.B. ved blandt andet at hente penge fra dennes aftagere'.

Det fremgår også af fængslingskendelsen, at Nicoline Simones eks-kæreste er tidligere straffet for narkotika-kriminalitet, og retten fandt derfor, at der er grund til at frygte, at han på fri fod vil begå ligeartet kriminalitet.

'Efter sagens karakter er der endvidere for begge de sigtedes vedkommende bestemte grunde til at antage, at de på fri fod vil vanskeliggøre forfølgningen i sagen, navnlig ved at fjerne spor, advare og påvirke andre, herunder leverandører og aftagere af de narkotiske stoffer,' står der i kendelsen.

Nicoline Simone går under jorden

Det er uvist, om ekskæresten Nicoline Simone også er en af dem, som retten mener, at de sigtede vil kunne påvirke på fri fod.

Det fremgår af fængslingskendelsen, at yderligere en person sidder varetægtsfængslet i sagen.

Nicoline Simone Søberg Møllers mor, Jeanette Søberg Møller, har ikke ønsket at kommentere beskyldningerne fra datterens ekskæreste.