Anni i boligpanik

- Jeg ved ikke, hvor jeg skal bo, siger Anni, der frygter for datterens vuggestueplads

Når Anni er færdig med at afsone sin fængselsdom, ved hun ikke, hvor hun skal bo med datteren Viktoria. Erik har meddelt folkeregistret, at hun ikke længere deler adresse med ham. (Arkivfoto: Henning Hjorth).
Når Anni er færdig med at afsone sin fængselsdom, ved hun ikke, hvor hun skal bo med datteren Viktoria. Erik har meddelt folkeregistret, at hun ikke længere deler adresse med ham. (Arkivfoto: Henning Hjorth).

Anni Fønsby har fået seriøse problemer, efter at Erik Damgaard meddelte hende, at han vil skilles.

For når hun kommer ud af fængslet, har hun intet sted at bo.

Via kommunen fik hun at vide af, at Erik definitivt har skrevet hende og datteren ud af sit liv.

- Kommunen sendte et brev om, at jeg ikke længere var tilmeldt vores fælles adresse. Det havde de fået oplyst af Erik og de ville vide, hvor jeg så skulle bo, siger Anni Fønsby til Ekstra Bladet.

Læs også:

Anni jobtræner i frisør-salon

For hende kom det som en overraskelse, at hun ikke længere stod opført på Fiskebakken.

- Jeg har talt med Erik og han siger, at han fik mig frameldt, fordi huset er blevet solgt og at det derfor er ligegyldigt, om det sker nu eller senere.

- Men vidste du, han ville gøre det?

- Nej, det gjorde jeg ikke. Vi har ikke talt så meget sammen.

Læs også:

Anni Fønsby: Jeg er sønderknust

Hendes folkeregisteradresse bliver nu Gentofte Kommune, som også vil forsøge at hjælpe den rufferidømte Anni.

- De har fortalt mig, at jeg er på en akut boligliste og jeg har bedt mine venner om at spørge andre, om de kender et sted i kommunen. For jeg vil helst ikke flytte fra kommunen, da min datter helst ikke skal skifte institution.

Læs også:

Anni får håndører af Erik

- Har du nogen du kan bo hos?

- Maria og Michael Monetz har tilbudt mig, at jeg kan bo i deres anneks. Men det er ikke så godt, for så skal jeg flytte kommune og så skal min datter ud af sin vuggestue.

- Kan du bo hos din mor?

Læs også:

Anni Fønsby skal skilles

- Ja, hun har tilbudt det, men så er jeg ude i samme problem som med Michael og Maria...at jeg skal flytte fra kommunen og dermed finde et andet sted til Viktoria. Og det vil være hårdt for min mor at have os boende.

Den 23. marts har Anni afsonet to tredjedele af sin straf og vil derfor blive løsladt senest den dato. Hun kan dog håbe på, at det sker før.

- Det gør det også ekstra svært for kommunen at finde noget til mig, fordi vi ikke ved, hvornår jeg skal ud. Til november ved jeg, hvornår jeg bliver løsladt, siger Anni.