Michelle Bellaiche: Jeg scorede ikke nogen ung fyr

Den 40-årige TV 2-værtinde Michelle Bellaiche understreger nu overfor Ekstra Bladet, at det ikke var en ny kæreste hun dansede med i Se og Hør-historien for 14 dage siden

Michelle Bellaiche ses her til galla-premieren på Susanne Biers nye film 'Den skaldede frisør'.(Foto: Mogens Flindt)
Michelle Bellaiche ses her til galla-premieren på Susanne Biers nye film 'Den skaldede frisør'.(Foto: Mogens Flindt)
Følg Danske kendte

Da den smukke TV 2-værtinde Michelle Bellaiche for fjorten dage siden så forsiden på Se og Hør 'Nyskilte Michele Bellaiche scorer ung fyr' var hun ved at få kaffen galt i halsen, og den 40-årige Michelle Bellaiche er stadig sur på Se og Hør.

- Jeg er ikke særlig glad for Se og Hør og deres historie. Jeg havde en fuldstændig almindelig dans med en mand, som jeg stort set ikke kendte. Og jeg dansede med mange kolleger den aften, fortæller Michelle Bellaiche til Ekstra Bladet.

Læs også:

Michèle Bellaiche skal skilles

Se og Hør viste dengang en række billeder af Michelle Bellaiche på dansegulvet på Tivoli Hotel i København under den årlige TV-festival, hvor hun dansede med en ung mand - eller stod og snakkede med ham i baren.

Og i artiklen stod der blandt andet: 'Klokken lidt over to trak han Michelle ud på dansegulvet, hvor den petite TV-vært lod sin nye fangst gramse godt igennem på hendes klejne krop, mens han svingede hende rundt, som konkurrerede de om en finaleplads i 'Vild med Dans'.

Dårlige grynede billeder
- Og så har de taget nogle latterlige grynede billeder med en mobil-telefon, hvor vi danser sammen og står og taler. Og det blev så en historie om 'min nye kærlighed'. Der er intet af det, som passer.

- En ting er, at man skal leve med, at folk står og tager billeder af dig, mens du står og kysser. Men hvis du så ikke engang står og kysser, så er det fanme irriterende.

- Så det var altså bare en ven, du blev fotograferet sammen med?

- Det var en mand, som jeg dårligt nok kendte, der bare spurgte, om jeg ville med ud at danse. Og det sagde jeg ja tak til. Selvfølgelig kender jeg ham. Men jeg dansede tættere med alle mulige andre den aften. Så jeg blev faktisk meget sur over den historie.

Det er ca. 10 måneder siden, at Michelle Bellaiche meddelte, at hun skulle skilles fra sin mand gennem 11 år, Henrik Schalls. Parret har sammen to børn.

- Og jeg vil gerne understrege, at jeg ikke har nogen kæreste.

Seneste nyt

Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.