Pelle Hvenegaard gifter sig med kæresten

Go' Morgen Danmark-værten overraskede kæresten med bryllup

Pelle Hvegaard og hans hustru Caroline. Foto: Mogens Flindt
Pelle Hvegaard og hans hustru Caroline. Foto: Mogens Flindt

Pelle Hvenegaard giftede sig lørdag eftermiddag med kæresten gennem to år, Caroline Gullacksen.

Det har endnu ikke været muligt at få en kommentar fra de nygifte, men ifølge kilder friede Go' Morgen Danmark-værten blot 45 minutter før, brylluppet skulle stå.

Heldigvis sagde hun ja. Vennerne vidste heller ikke, at der var bryllup. De troede, at de skulle fejre Pelles 37 års fødselsdag, som var i onsdags.

Stemningen var ganske afslappet. Hvilket brudeparrets påklædning også vidnede om. Pelle Hvenegaard var iført et lyserødt jakkesæt, en løsthængende hvis skjorte og sandaler. Bruden var klædt i en armeløs hvid kjole og havde blomster i håret.

- Med Caroline mærker jeg en kærlighed, der bare udvikler sig, og det bliver mere og mere rigtigt. Vi mødtes på en blind date, hvor en kvinde, som jeg havde set på et tidspunkt, satte os sammen. Det var begavet gjort, har Pelle Hvenegaard tidligere fortalt Billed-Bladet.

Caroline og jeg er forskellige
Ægteskabet er Pelle Hvenegaards andet. Han har tidligere været gift med instruktøren Lotte Svendsen. De sagde ja til hinanden i 2000, men gik allerede året efter fra hinanden igen. Caroline Gullacksen har tidligere været gift med Mads Vangsø.

Pelle Hvenegaard synes, at man skal passe på med at have for mange krav til en kæreste.

-Det er lidt ærgerligt, at man ikke tør lade sig overraske. Hvis jeg tog en tjekliste og sammenlignede den med min kærestes væremåde, så ville det se sort ud på nogle punkter: Caroline er et A-menneske, der står op klokken seks om morgenen for at løbe en tur, og hun er et ordensmenneske. Jeg er B-menneske og er ikke udpræget til orden, sagde han sidste år til Billed-Bladet.

- Men jeg finder det superdejligt og omfavner forskellighederne. Jeg hører vækkeuret om morgenen, og Caroline lister ud, mens jeg kan sove videre. Hun kommer glad hjem fra løbeturen, og det er skønt. Jeg kan også godt lide, at tøjet er vasket, og der er orden derhjemme.

- Det smitter faktisk af og er inspirerende. Som noget nyt er jeg begyndt at rede min seng og rydde mere op.