Fans kopierer Medinas tatoveringer

Fans af blandt andre Medina pryder i høj grad kroppen med tatoveringer magen til stjernernes

Medina er et forbillede for mange unge, der kopierer hendes stil og tatoveringer. (Foto: Rumle Skafte)
Medina er et forbillede for mange unge, der kopierer hendes stil og tatoveringer. (Foto: Rumle Skafte)

Læs også: Medina: Mine fans tror jeg er psykolog

Medinas fans har ikke nok i at lytte til hendes sange og købe billetter til koncerterne. Mange pryder også kroppen med tatoveringer magen til hendes, fortæller sangerinden og sangskriveren.

Selv har Medina en del tatoveringer, som fans kopierer til egen krop. Hun har blandt andet ekskærestens kælenavn 'The Kid' på knoerne. Men især én tatovering er populær hos fansene: Medina har skrevet ordet 'love' på siden af sin ene hånd.

- Det er så vildt, når folk kommer hen og viser deres tatoveringer, 'du skal se den her'. De har tatoveret det her, 'love', det har jeg set fans med, fortæller hun begejstret.

Populært med kendis-tatoveringer
Hos Bright Eyes Tattoo på Christianshavn i København bekræfter Anders Wester, at det er populært at få tatoveringer ligesom stjernerne. Han oplever mange kunder, der kommer ind med et billede af en kendt, som de gerne vil tatoveres som.

- Det sker en gang om ugen eller sådan noget. Rimelig tit, fortæller Anders Wester, der dog ikke kender nok til de kendte til at fortælle, hvem det drejer sig om. Han mener dog, det er en god blanding af fodboldspillere og popstjerner.

- De vil typisk have en lille fjer eller en håndskrift eller andet, som de har set på en kendt. Nogle gange er det en form for reference til en sang, men sangtekster er ikke noget, vi gør så meget.

Sangtekst på kroppen
Medina ser dog tit sangtekster optræde på sine fans' kroppe, fordi de har en sætning, der betyder meget for dem.

- Det, synes jeg, er vildt, det er store momenter i mit liv. Du arrer jo dig selv for livet, siger Medina.

Ifølge Anders Wester er kunderne i højere grad personer, der er blevet inspireret af en flot tatovering, end det er egentlige fans, som vil ligne deres idoler.

- Jeg tror, det er, fordi de synes, det er en flot tatovering, og ikke så meget fordi de gerne vil være look-a-likes, siger han.