Annonce:
Annonce:

Line Baun indrømmer skilsmisse

På sin blog fortæller studieværten Line Baun Danielsen, at Jan Bartram nu er hendes eks-mand

Line Baun Danielsen taler ud på sin blog. (Foto: Thomas Wilmann)
Line Baun Danielsen taler ud på sin blog. (Foto: Thomas Wilmann)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte
Line Baun Danielsen indrømmer nu offentligt, at hun og den tidligere fodboldspiller Jan Bartram er blevet skilt.

Det sker et par dage efter, at hun forsøgte at pumpe tre medier, der havde skrevet, at hun havde købt en lejlighed, og at Jan Bartram ikke stod på købskontrakten.

Tager bladet fra munden
Det tidligere ægtepar mente, at de offentlige oplysninger var så forfærdelige, at Ekstra Bladet, Se og Hør og B.T. tilsammen skulle bløde 300.000 kroner for at gengive, hvad Statstidende havde offentliggjort.

Men efter at dommeren har tilkendegivet, at bladene havde ret til at skrive om hendes hushandel, tager hun nu bladet fra munden på sin egen blog på TV2’s hjemmeside. Og kommer dermed til at afsløre den dybe hemmelighed.

For da hun fortæller, hvorfor hun ikke dukkede op i retten, indrømmer hun, at parret er skilt.

- Der var desværre sket den ufattelig uheldige fejl, at hverken jeg eller min eks-mand havde modtaget indkaldelsen til byretten, skriver Line Baun Danielsen.

Og selv om ordet skilsmisse åbenbart ikke er rart at se på skrift, så har Line ikke selv det mindste imod at bruge det.

Aviser og ugeblad vandt
- Jeg har nemlig sagsøgt de tre blade for at krænke min ret til privatliv i forbindelse med min skilsmisse sidste år, skriver Line således og indrømmer dermed, at det var skilsmisse, der var baggrunden for, at hun købte en lejlighed alene.

Selv om byretten gav medierne medhold i, at de havde ret til at skrive, at studieværten havde købt en lejlighed, har hendes advokater angiveligt forført hende til at tro, at hun kan komme sejrrig ud af endnu en kamp i retten.

- Jeg har konsulteret et par advokater, som vurderer, at byrettens tilkendegivelse er helt skæv. Nu overvejer jeg, om jeg orker og har råd til at gå videre med sagen til landsretten, skriver Line.

Herfra skal dog lyde en opfordring til at gå til landsretten og ikke byretten, der som bekendt vendte tommelfingeren nedad til sagen.

Viste sig frem
Byrettens afgørelse byggede blandt andet på, at Line ved gentagne lejligheder har fortalt om sit privatliv, og at hun og Jan Bartram har vist deres hjem frem i et magasin udgivet af et byggefirma.

Med tilståelsen på den offentlige blog bliver det endnu sværere for Line at fastslå, at medierne var galt afmarcheret. Sikkert er det, at Lines åbne stil i TV2’s eget univers vil indgå i sagen.
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Digital arrogance har skabt et samfund med A- og B-borgere
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
BREAKINGBREAKING
Annonce:
Annonce: