Vild med dans-danser: Alle har ret til at danse!

Ronnie Handskemager hjælper overvægtige kvinde med at ryste kiloene af

Ronnie Handskemager dansede under sidste års 'Vild med dans' med Saseline. (Foto: Mogens Flindt)
Ronnie Handskemager dansede under sidste års 'Vild med dans' med Saseline. (Foto: Mogens Flindt)
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Det betyder intet, om man danser som Allan Simonsen eller som Claudia Rex. Bare man gør det og har det sjovt imens!

Det er ideen bag danseren Ronnie Handskemagers dansehold ’De Dansende Divaer’. Blandt andet.

Holdene henvender sig til overvægtige kvinder med et BMI på over 25, og dem er Ronnie Handskemager, der ved sidste års ’Vild med dans’ svingede rundt med Saseline, glad for at kunne give et sted, hvor de kan være, som de er.

Saseline giftede dansepartner væk i Amaliehaven

- Store piger vil også gerne danse. Men der er mange, der føler det ubehageligt at gå i fitnesscenter eller på komme på en danseskole på grund af deres vægt. Dem har jeg skabt et rum for, siger han.

Dans er en ret
Fredag efter fredag hopper de åleslanke slanke ’Vild med dans’-piger i stramme smukke kjoler, og derfor kan det være svært at komme op af sofaen og i gang, hvis der er lidt for meget på sidebenene.

- Men mit motto er, at alle har ret til at danse. Og det er så dejligt, hvis jeg kan få flere i gang. Det er min ambition, fordi jeg selv elsker at danse, siger han.

Som noget nyt har Ronnie Handskemager slået sig sammen med ernærings- og sundhedseksperten Per Brændgaard. ’Fra Divanen til Diva’ hedder projektet, det er ikke er en slankekur, men derimod enden på alle slankekure, understreger danseren.

Sundt vægttab
- Målet er ikke nødvendigvis at tabe et kilo om ugen, men mange vil opleve, at det sker, fordi det sker på en sjov måde. Per Brændgaard og jeg vil tilpasse et forløb til hver enkel deltager – også med småjusteringer i hverdagen. Det giver et sundt og dermed et varigt vægttab, siger Ronnie Handskemager.

Forløbet med danseren og ernæringseksperten varer 12 uger. Deltagerne får ud over gode grin og sved på panden på dansegulvet også masser af konkrete slankeråd og personlig vejledning med udgangspunkt i netop kvindernes personlighed, vaner og behov.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+