Borgerlige Gustav vil straffe Lars Løkke

Reality-Gustav er ikke imponeret over Lars Løkkes seneste bedrifter, men er alligevel ikke meget for at flytte sit borgerlig kryds over til den røde fløj

Dagen før kommunalvalget har Gustav stadig ikkebestemt sig for, hvor  hans kryds skal sættes. (Foto: Jakob Jørgensen)
Dagen før kommunalvalget har Gustav stadig ikkebestemt sig for, hvor hans kryds skal sættes. (Foto: Jakob Jørgensen)

Reality-kendissen Gustav Salinas – kendt fra blandt andet ’Divaer i junglen’ og ’For lækker til København’ - er for første gang i mange år i tvivl om, på hvilken side af midten, han skal placere sit kryds, når der i morgen er kommunalvalg.

- Jeg har jo altid været en borgerlig fyr. Jeg mener grundlæggende, at man skal stemme på et parti, der giver plads og lov til, at folk har succes – også økonomisk, siger Gustav til Ekstra Bladet.

Se, hvad realitystjernerne stemmer i morgen

2. 000 kr. er mange penge
Den seneste tids negative fokus på Venstre-formanden Lars Løkke har dog fjernet lysten til at bakke op om de borgerlige politikere.

- Det var dråben, da han sagde, at 2.000 kroner ikke er mange penge. Jeg kender mange mennesker på SU, der vil være uenige. Og selv om jeg ikke altid kan lide ’den røde måde’ at tænke på, er jeg kommet i tvivl, om jeg vil stemme borgerligt i morgen, siger Gustav, der dog heller ikke er glad for udsigten til, at et stærkt rødt flertal piller ved parkeringsafgiften.

Hjemme hos Gustav: Jeg længes efter tryghed og kærlighedGustav: Min overfaldsmand vil møde mig

- Jeg har hørt, at Enhedslisten vil gøre det utrolig meget dyrere at parkere i København. Jeg har selv to biler, som jeg er afhængig af, så det vil jeg ikke være med til at støtte, siger Gustav.

Vil ikke blande sig
Den til tider overgearede og forfængelige tv-personlighed afslører desuden, at han altid har interesseret sig for politik, og at flere politikere faktisk også er interesserede i ham.

- I forbindelse med kommunalvalget har jeg fået tilbud fra en lang række politiske partier blandet andet Liberal Alliance, Socialdemokraterne og de Konservative, der gerne vil bruge mig i deres kampagner. Jeg har dog takket pænt nej til alle. Jeg vil gerne opfordre til, at man tager stilling, men jeg vil ikke selv blandes direkte ind i partipolitik, siger Gustav.

Aldrig DF
Selv om, det endnu ikke er sikkert, hvor krydset skal sættes, så er der i hvert fald ét sted, det helt sikkert ikke kommer til at stå.

- Jeg kommer aldrig til at stemme på Dansk Folkeparti. Jeg vil ikke stemme på et parti, der arbejder imod homoseksuelle og imod retten til at man kan udfolde forskellighed. Man skal have lov til at være anderledes, uden at blive modarbejdet og mødt med fordomme, siger Gustav, der opfordrer alle til at stemme.