Ædru champagnedreng i pinlig Porsche-strid

Den kontroversielle finansmand Mads Dinesen - kendt fra TV3-programmet 'Kræsne købere' - har kørt spritkørsel i sin vens Porsche, der nu er beslaglagt

Mads Dinesens gentagne spritkørsel har kostet hans ven bilen. (Foto: Rumle Skafte)
Mads Dinesens gentagne spritkørsel har kostet hans ven bilen. (Foto: Rumle Skafte)


Champagnedrengen springer ud: Jeg er homoseksuelDrak 80 flasker dyr champagne hver måned

På en regnvåd onsdag formiddag måtte en ulasteligt klædt Mads Dinesen møde op i de triste, grå lokaler i Københavns Byret på Rådhuspladsen og forklare sig i en pinlig sag om spritkørsel og beslaglæggelse af sin ven Uffe Petersens Porsche Cayenne.

Porschen er for tiden beslaglagt af politiet, fordi Mads Dinesen - med det i denne sammenhæng meget passende øgenavn 'Champagnedrengen' - gentagne gange har kørt i bilen - fuld og uden kørekort.

TV3's champagnedreng mistænkt for dokumentfalskMads Dinesen: Jeg kan hæve 20 millioner kroner

Risikoen for fremtidig spritkørsel vurderede Mads Dinesen dog selv til at være ganske begrænset, da han nu er gået i behandling for sit alkoholmisbrug.

- Jeg har været dybt alkoholiseret i to år, men nu er jeg gået i behandling og har været ædru i syv uger. De seneste to år har jeg ikke anet, hvad jeg har lavet, men nu har jeg taget konsekvensen, sagde Mads Dinesen

Han indrømmede endvidere, at han uden sin vens godkendelse flere gange havde snuppet Porsche-nøglerne i et nøgleskab i en ejendom, han administrerede og efterfølgende kørt både i sprirituspåvirket tilstand og uden kørekort.

Om Porschen fortsat skal være beslaglagt eller gives tilbage til ejeren Uffe Petersen, der bruger den som firmabil i firmaet Elmholt Invest APS, vil blive afgjort, når der i næste uge falder dom i sagen.

Mads Dinesen siger til Ekstra Bladet, at han ikke ønsker at kommentere sagen, før der er faldet dom.

Dinesen køber tøj: - Jeg skal se pæn ud, når jeg skal anholdes