Travle Christiane: Arbejder 16 timer i døgnet

Christiane Schaumburg-Müller har ikke mange ledige øjeblikke for tiden

Christiane Schaumburg-Müller havde tid til et kort interview med Ekstra Bladet i en øvepause i Glassalen i Tivoli. (Foto: Jan Unger)
Christiane Schaumburg-Müller havde tid til et kort interview med Ekstra Bladet i en øvepause i Glassalen i Tivoli. (Foto: Jan Unger)

Det er nok ikke alle, der ville kunne følge med i Christiane Schaumburg-Müller O'Connors tempo. Det er nemlig mere end normalt hæsblæsende.

- Jeg arbejder fra 7 til 23. Hver dag. Også lørdag og søndag, siger den 32-årige skønhed til Ekstra Bladet.

Christiane: - Jeg er færdig med at have dårlig samvittighed

De mange timer bliver for tiden blandt andet brugt i Tivoli, hvor hun øver til revyen Tam Tam i Glassalen, som har premiere sidst på måneden. Her spiller hun blandt andet sammen med komiske talenter som Niels Olsen, Bodil Jørgensen og Søs Egelind.

- Selve teaterrevyen er ny for mig, men jeg har været med i fire sæsoner af ’Live fra Bremen’, og det er meget de samme kompetencer, man trækker på, siger hun.

Christiane: Jeg ville få anoreksiChristiane Schaumburg-Müller O'Connor spiller med i Tam Tam i Glassalen, der har premiere den 31. maj. Hun spiller blandt andet sammen med Niels Olsen, Pelle Hebsgaard, Bodil Jørgensen, Alexandre Willaume og Rikke Hvidbjerg. (Foto: Jan Unger)
Christiane Schaumburg-Müller O'Connor spiller med i Tam Tam i Glassalen, der har premiere den 31. maj. Hun spiller blandt andet sammen med Niels Olsen, Pelle Hebsgaard, Bodil Jørgensen, Alexandre Willaume og Rikke Hvidbjerg. (Foto: Jan Unger)


Så snart der er pause i det tætte øveprogram, slår hun over i forretningskvinde-tilstand med mobiltelefonen konstant ved øret.

- Det kræver gå-på-mod, viljestyrke, disciplin og ambitioner, men når lysten ikke fejler noget, kan man bare blive ved og ved, forklarer hun og tilføjer:

- Jeg arbejder for mig selv, og det er en helt sindssyg følelse at skabe noget helt selv fra bunden.

Nu nyder Christiane sin mystiske musik-laks

Inden for det seneste halve års tid har hun udgivet to bøger – en om skønhed og en om kost og træning – og mens hun laver Tam Tam i Glassalen, er hun ved at opbygge en ny hjemmeside, chrichri.dk, som hun søsætter til august, hvor hun vil dele sine erfaringer, interesser og oplevelser med brugerne.

- Siden bliver bygget op som et magasin med en masse indlæg. Emnerne bliver powerkvinder, karriere, skønhed og så videre, siger Christiane Schaumburg-Müller og fortæller, at inspirationen blandt andet er hentet fra amerikanske forbilleder som Gwyneth Paltrow og Martha Stewart, der også har deres egne online universer.

L.O.C.: Jeg fucker op, når jeg har det godt

De mange timer med fokus på karriere og arbejde får dog ikke lov til at påvirke forholdet til husbonden, Liam O’Connor.

- Min mand skal for eksempel på turné, så han arbejder også virkelig meget for tiden. Vi har det fint med det, for vi er besluttet på at knokle i en periode lige nu, og det er jo ikke sådan her altid, siger hun.

- Vi sparrer enormt meget med hinanden, så vi er altid klar over, hvad den anden går og roder med.

Liam og Christiane indvier deres palæ med festLiam O'Connor og Christiane Schaumburg-Müller har begge travlt, men bruger hinanden til sparing på deres forskellige projekter. (Foto: Jakob Jørgensen)
Liam O'Connor og Christiane Schaumburg-Müller har begge travlt, men bruger hinanden til sparing på deres forskellige projekter. (Foto: Jakob Jørgensen)
Christiane erkender: Min røv hænger lidt