Annonce:
Annonce:

Kronborg: Jeg skylder René Dif en undskyldning

Stine Kronborg har savnet ekskæresten og vil gerne have talt ud om deres brud

René Dif og Stine Kronborg gik fra hinanden for syv år siden. Her ses parret ved Peter Esschenfeldts 50 års fødselsdag. (Foto: Polfoto/Michael Stub).
René Dif og Stine Kronborg gik fra hinanden for syv år siden. Her ses parret ved Peter Esschenfeldts 50 års fødselsdag. (Foto: Polfoto/Michael Stub).
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Da Stine Kronborg og René Dif for syv år siden gik fra hinanden - blot tyve dage efter, at de var flyttet sammen - skete bruddet ikke uden dramatik:

- Jeg vil kalde ham en utilregnelig dramaqueen, som kunne vende på en tallerken hele tiden. Min sjette sans sagde mig, at han bare ikke skulle være far til mine børn. En stemme sagde, at jeg måtte gå med det samme, sagde Stine Kronborg dengang til Se og Hør.

Læs meget mere om balladen her:

Kvinder flygter fra ustyrlig Dif

I dag fortryder Kronborg sine ord og vil gerne stikke René Dif en undskyldning. Det skriver poledanseren på sin blog på HER&NU's hjemmeside:

René Dif skal skilles: Her er hans damerRené Dif skal skilles

Annonce:

'Der var utroligt mange gode ting ved René og jeg, men desværre også ting, der gik temmelig galt i vores forhold. Og på grund af hende den nye stoppede vores kommunikation meget brat. René og jeg har ikke talt sammen siden. Jeg er siden blevet ældre. Jeg var kun 24, da jeg mødte René og kan nu sagtens se, hvilke ting jeg gjorde galt i vores forhold. Og jeg forstår også godt, hvorfor han ikke vil tale med mig. Jeg udtalte mig blandt i arrigskab om nogle ting til pressen, da jeg vidste, hvor meget han ville hade det. Ja, man gør mærkelige ting, når man ikke helt kan skelne mellem had, kærlighed og skuffelse. Men da vi ikke taler sammen - han fik børn og blev gift - har jeg selvfølgelig holdt mig væk i ren respekt. Så jeg fik heller aldrig en mulighed for at sige undskyld, få svar og tale ud om det hele' skriver Kronborg i det lange indlæg under overskriften 'Sandheden om René Dif og mig'.

TV: Frække Kronborg fortæller om ny kæreste

Her beskriver Kronborg også, at hun savner eks-kæresten og ikke har fundet svar på spørgsmålet om hun er kommet sig over ham. Læs meget mere på Stine Kronborgs blog - KLIK HER.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: