Annonce:
Annonce:

Champagnedrengen på antabus: Fejrede dom med rosévin

- Jeg er et levende eksempel på, at man godt kan drikke og være på antabus, siger Mads Dinesen

Mads Dinesen - der her ses tidligere med at glas champagne - kombinerer gerne Rosévin og antabus. (Foto: Rumle Skafte).
Mads Dinesen - der her ses tidligere med at glas champagne - kombinerer gerne Rosévin og antabus. (Foto: Rumle Skafte).
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

I går blev han idømt to år og seks måneders fængsel for groft bedrageri og spritkørsel. Den lange dag i retten og udsigten til at ruske tremmer, fordøjede Mads Dinesen ved at indtage vin og østers på Café Victor i København.

'Østers og rosé på Victor. Om jeg fejrer eller drikker sorgerne væk har jeg 14 dages betænkningstid til at finde ud af', skrev den 23-årige champagnedreng i aftes på Facebook.

Champagnedreng accepterer straf: Vigtigt at jeg blev stoppet

I retten havde Dinesen ellers bedyret, at han ville lægge sit liv om og nu er på antabus. Den forklaring holder han fast i over for Ekstra Bladet:

- Min alkoholbehandling synes jeg ikke, at jeg behøver at fortælle om som sådan, men det er korrekt, at jeg er på antabus, forklarer Mads Dinesen.

- Kan man drikke vin, når man er på antabus?

Annonce:

- Det er jeg jo så et levende bevis på, at man godt kan. Det er ikke et problem i de mængder, jeg indtager, fastslår champagnedrengen, der ikke ved, hvornår han skal afsone dommen.

'Champagnedrengen' får to år og seks måneders fængsel for svindel

Dinesen er dog afklaret med fremtiden, selv om han mener, at det er spild af penge, at sende ham bag tremmer:

- Som det er nu, har jeg ingen intentioner om at begå yderligere kriminalitet. Set ud fra det perspektiv er det egentlig lidt spild, at samfundet skal bruge ressourcer på at holde mig indespærret i et fængsel. Men det er jo en nødvendighed at straffe for den slags kriminalitet, som jeg har begået, ellers vil mange jo gøre det samme, lyder det fra Dinesen, der ikke frygter fængselsopholdet:

Annonce:

- Nej, overhovedet ikke. Jeg er god til at tilpasse mig de forhold, jeg nu engang lever under og indordne mig. Det nytter ikke noget at sidde inde i fængslet og kræve champagne, men det ændrer ikke på, hvem jeg er. Jeg er dog også klar over, at afsoningen nok vil påvirke mig som menneske på en eller anden måde. Det er klart, konstaterer Mads Dinesen, der ikke har tænkt over, hvordan de andre fanger vil modtage ham:

- Det har jeg ingen idé om. Jeg har ikke rigtig været der før.

Ifølge overlæge Dorit Christensen, fra Københavns Kommunes Center for Misbrug, kan nogle mennesker godt drikke alkohol og samtidig være på antabus:

- Helt generelt kan man ikke drikke på antabus. Normalt kan man først drikke alkohol uden at blive syg af det 10-14 dage efter, at man har fået den sidste pille. Men der er store individuelle forskelle på, hvor følsom man er overfor antabussen. Der er nogle mennesker, der godt kan drikke på antabus. Det afhænger også af, hvor stor en dosis man får. Andre finder et middel som ophæver virkningen af antabus, forklarer overlægen.

Seriøs champagnedreng: Aldrig mere bedrageri

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: