Bodil Jørgensen kvæstet: Sådan skete ulykken

En traktor, som skuespillerinden var med i, skred i sandet på vej op ad et dige, hvorefter skuespillerinden faldt ud

Kender du noget til ulykken? Så send os en mail til 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

Skuespillerinden Bodil Jørgensen blev her til morgen kvæstet i en ulykke under optagelserne til den nye Lille Per-film, 'Far til fires vilde ferie'.

Ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi, der fik anmeldelsen klokken 06.40 i morges, skete ulykken i krydset ved Mandø Ebbevej og Laaningsvejen ved Vester Vedsted.

Skuespiller Bodil Jørgensen kvæstet i traktorulykke

En traktor med to skuespillere ombord kørte op ad et dige, men ved toppen af diget begyndte traktoren at glide. En af skuespillerne - Bodil Jørgensen - falder af traktoren og bliver samtidig ramt af den.

Blev ikke kørt over
- Bodil Jørgensen sad på en traktor, som væltede, og hun faldt ned. Til at begynde med var folkene derovre bange for, at hun var blevet kørt over af traktoren, men det blev hun altså ikke, siger filmens producent og direktør i ASA Filmproduction, Henrik Møller-Sørensen, til bt.dk.

Den 53-årige skuespillerinde er ifølge politiet indlagt på Sydvestjysk Sygehus med alvorlige kvæstelser.

Ifølge Henrik Møller-Sørensen fra Asa Film er der ikke tale om livsfarlige kvæstelser, men ulykken var så dramatisk, at man fra produktionsselskabet har valgt at indstille optagelserne til filmen.

- Efter hvad jeg har hørt, så det meget dramatisk ud, og vi har valgt at indstille optagelserne, og der vil blive tilbudt krisehjælp til de øvrige tilstedeværende, siger Henrik Møller-Sørensen til Ritzau.

Filmdirektøren har onsdag formiddag sat kursen mod Vadehavet for at få nærmere overblik over situationen.

- Som jeg har fået det oplyst, så har Bodil formentlig fået trykket nogle ribben, og hun har det skidt, siger Henrik Møller-Sørensen.

- Hun var ved bevidsthed hele tiden, men hun blev kørt på hospitalet for at blive undersøgt, tilføjer han til bt.dk.

I filmen spiller Bodil Jørgensen rollen som fru Sejersen. Med på rollelisten er blandt andet også Kurt Ravn og Jesper Asholt.