Bodil Jørgensen på plakaten i aften

Den tilskadekomne skuespillerinde spiller i denne sæson med i Tivolirevyen 'Tam Tam', hvor hun skulle have stået på scenen i aften

Bodil Jørgensen er kommet alvorligt til skade onsdag morgen ved Mandø. (Foto: Ekstra Bladet)
Bodil Jørgensen er kommet alvorligt til skade onsdag morgen ved Mandø. (Foto: Ekstra Bladet)

Onsdag morgen kom Bodil Jørgensen til skade under optagelserne til den nye 'Far til fire'-film i en traktorulykke. Den 53-årige skuespiller blev kørt i ambulance til Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg, og det betyder efter alt at dømme, at hun ikke kommer på scenen i Tivoli i aften, hvor hun denne sommer spiller med i revyen 'Tam Tam'.

Bodil Jørgensen kvæstet: Sådan skete ulykken

Revyens instruktør, Joy-Maria Frederiksen, har ikke mange kommentarer til, hvad der kommer til at ske med aftnens 'Tam Tam'.

- Det har jeg ikke så meget at sige til på nuværende tidspunkt, siger hun til Ekstra Bladet.

- Men Bodil Jørgensen skulle have spillet med i aften?

- 'Tam Tam' skulle have spillet i aften og du kan jo kigge på plakaten, og ellers har jeg ingen kommentarer til det på nuværende tidspunkt, siger Joy-Maria Frederiksen.

Skuespiller Bodil Jørgensen kvæstet i traktorulykke

Hvor slemt Bodil Jørgensen er kommet til skade, er der ingen præcise meldinger om, men politiet skriver i deres pressemeddelelse, at der er tale om alvorlige kvæstelser.

'Den tilskadekomne, en kvindelig skuespiller på 53 år, er nu indlagt på Sydvestjysk Sygehus med alvorlige kvæstelser', står der i meddelelsen fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Tivoli har indtil videre ingen kommentarer til sagen.