Tivoli aflyser Bodils forestilling i aften

Der bliver ikke noget 'Tam Tam' i Tivoli i aften på grund af Bodil Jørgensen ulykke

Kender du noget til ulykken? Så send os en mail til 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

Du kan se video fra ulykkesstedet ved at klikke 'næste' herover

Ekstra Bladet på ulykkesstedet: Arbejdstilsynet ankommet

Så sent som tirsdag aften stod Bodil Jørgensen på scenen i Tivoli, hvor hun medvirker i revyen 'Tam Tam'. Det skulle den gæve 53-årige skuespillerinde også have gjort igen i aften, men der bliver slet ingen forestilling, meddeler Tivoli.

Bodil Jørgensen på plakaten i aften

Det er den alvorlige ulykke, Bodil Jørgensen onsdag morgen var involveret i, der tvinger Tivoli til at aflyse revyen, fortæller pressechef Torben Plank til Ekstra Bladet.

- Vi aflyser Tivolis sommerrevy 'Tam Tam' i Glassalen i aften, men arbejder på højtryk på en løsning og forventer at kunne spille i morgen. Vi melder officielt ud senere i dag, siger Torben Plank.

- Forventer du, at det bliver med eller uden Bodil Jørgensen, I spiller i morgen?

- Det bliver uden Bodil Jørgensen, siger pressechefen og fortsætter:

- Vores tanker går naturligvis først og fremmest til Bodil Jørgense og hendes familie. Det er så synd, at hun skal igennem det her. Hun er en fantastisk kvinde og skuespiller, siger han.

Bodil Jørgensen kvæstet: Sådan skete ulykken

Ifølge Torben Plank kan publikum med billetter til aftenens forestilling enten få ombyttet deres billetter eller får pengene tilbage.

Ud over Bodil Jørgensen spiller Niels Olsen, Søs Egelind, Alexandre Willaume, Christiane Schaumburg-Müller, Pelle Emil Hebsgaard, Szhirley og Rikke Hvidbjerg med i 'Tam Tam'.

Skuespilleren Bodil Jørgensen, der onsdag morgen kom ud for en alvorlig ulykke ved Mandø i Vadehavet under optagelserne til en ny 'Far til fire'-film, har senest høstet mange anmelderroser for sin indsats i Tivolis sommerrevy 'Tam Tam i Glassalen'.

* Født 3. marts 1961 (53 år).

* Uddannelse: Påbegyndte en uddannelse til skuespiller under sine studier i engelsk litteratur på Aarhus Universitet. Afsluttede skuespilleruddannelsen fra Statens Teaterskole i 1990.

* Karriere: Har været tilknyttet flere teatre, blandt andet Det Kongelige Teater fra 1996, men det er også blevet til adskillige filmroller. Hun har spillet med i både 'Hvidsten Gruppen' og Lars von Triers 'Idioterne', ligesom hun medvirkede i TV2-serien 'Badehotellet'. Kendes desuden af mange fra DR2-satiren 'Rytteriet'.

* Priser:

2013: Robert for bedste kvindelige hovedrolle for 'Hvidsten Gruppen'.

2011: Teaterpokalen.

2011: Robert for bedste kvindelige birolle for 'Smukke mennesker'.

1999: Bodil for bedste kvindelige hovedrolle for 'Idioterne'.

1999: Robert for bedste kvindelige hovedrolle for 'Idioterne'.

* Privat: Bor på Nørrebro i København med sin mand, filmfotograf Morten Søborg, med hvem hun har en datter. Har to sønner fra et tidligere ægteskab.

/ritzau/