Steinmetz i korte bukser går verden rundt

Den danske journalist Jesper Steinmetz rapporterede foran Det Hvide Hus i jakkesæt og korte bukser

TV2's korrespondent Jesper Steinmetz er blevet et hit på de sociale medier, efter at han tog på arbejde foran Det Hvide Hus i shorts og klipklapper. (Foto: Olof Larsson)
TV2's korrespondent Jesper Steinmetz er blevet et hit på de sociale medier, efter at han tog på arbejde foran Det Hvide Hus i shorts og klipklapper. (Foto: Olof Larsson)
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi her i Danmark er ret afslappede med henblik på vores påklædning i forhold til mange andre steder i verden. Og det gælder også, når vi er på arbejde.

Se Steinmetz i korte bukser her

Det er den danske tv-journalist Jesper Steinmetz et uhyre godt eksempel på. Han er nemlig netop blev fotograferet foran Det Hvide Hus i Washington DC i USA, hvor han rapporterede til TV2 Nyhederne iført et jakkesæt og korte bukser. Og som en lille detalje kan det oplyses, at hans cykel lå henslængt i græsset et par meter fra det sted, hvor Jesper Steinmetz sendte nyheder hjem til Danmark.

Episoden blev fotograferet af hjemmesiden reddit.com og er siden gået verden rundt i diverse aviser og sociale medier, heriblandt avisen Independent, der blandt andet på deres hjemmeside skriver:

- Den danske journalist havde et meget afslappet dansk forhold til sin arbejdsuniform på plænen foran Det Hvide Hus, og han har nok tænkt: Det er kun halvdelen af mig, der er med på TV-billedet,  hvor jeg skal se smart og stilig ud, så hvorfor ikke bare se afslappet ud på den anden halvdel.

Pinlig Steinmetz erkender brøler  

Steinmetz fotograf havde iøvrigt oplyst, at den kendte danske tv-journalist netop var cyklet fra stranden og ind til Det Hvide Hus.

Jes Dorph-Petersen: Fravalgte Steinmetz  

Jesper Steinmetz har allerede selv kommenteret billedet på sin twitter:

- This is what i takes to hit the serious British press.(Det er åbenbart det, der skal til for at komme i den seriøse britiske presse).

(Foto: Olof Larsson)
(Foto: Olof Larsson)
 

TV 2 fylder år: Sådan fejrede værterne deres egen 25-års fødselsdag  

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind