Dan Rachlin skadet efter fald fra stige

Syet med 10 sting i baghovedet og blev på sygehuset observeret for hjernerystelse og brud på rygsøjlen

Dan Rachlin - aldrig mere op på taget. (Foto: Jakob Jørgensen)
Dan Rachlin - aldrig mere op på taget. (Foto: Jakob Jørgensen)

Den kendte DJ, Dan Rachlin, kom gruelig galt afsted, da han havde fået den ide at tilbringe noget af søndagen med at rense tagrende i familiens hus i Rungsted.

Bedst, som han stod højt oppe på stigen, forsvandt den under ham, og han styrtede til jorden, hvor han landede med et brag på ovenfliserne i haven og slog sig halvt fordærvet.

- Der var blod overalt, da min datter, Pippi, kom ud for at se, hvad der var sket, fortæller Dan Rachlin, der kalder sig selv 'en gammel idiot' for at have begivet sig i gang med taget.

Dan Jørgensen topper Dan Rachlins flash-liste. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Underholdning Dan til Dan: Væk fra min medister, minister!

Tv-værten Hans Pilgaard topper Dan Rachlins liste denne uge. (Foto: All Over Press/Jesper Sunesen). Underholdning Dan Rachlin: Cool at Pilgaard sagde fra

Alexandra er stadig i fin form, mener Dan Rachlin. (Foto: Rumle Skafte) Underholdning Rachlin roser Alexandras hår  

Intet brud
Familien fik samlet ham sammen, og så gik det ellers mod sygehuset i Hillerød, hvor han blev behandlet med 10 sting i baghovedet, observeret for hjernerystelse og fik taget røntgenbilleder, der skulle afsløre, om han havde brud på rygsøjlen.

Det havde han heldigvis ikke.

Aldrig på taget igen
- På vej mod Hillerød ringede vi iøvrigt til den berømte akut-telefon og fik at vide, at vi var nummer 24 i køen. Lidt senere var vi nummer 27. Imponerende, at man kan komme højere op i køen, mens man sidder og venter, lyder det sarkastisk fra Dan Rachlin.

Han fik lov at tage hjem efter behandlingen, men skal selvfølgelig tage den med ro, i hvert fald et døgns tid. Så kalder arbejdet igen. Men en ting er sikker, siger han:

- Jeg skal aldrig op på det tag igen.