Her er Toppen af poppens store overraskelse

Syv danske kunstnere har fortolket hinandens musik, og her er der især én, der har overrasket de andre med sine evner

Rapperen Clemens springer ud som følsom badboy i TV2-programmet 'Toppen af Poppen'.(Foto: Polfoto)
Rapperen Clemens springer ud som følsom badboy i TV2-programmet 'Toppen af Poppen'.(Foto: Polfoto)
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Med sin skaldede isse og hårdtslående tekster, er det de færreste, der forbinder rapperen Clemens med skønsang og tårevædede sekvenser. Men i den nye sæson af TV2-programmet 'Toppen af poppen', hvor syv danske kunstnere fortolker hinandens musik, er det rapperen, der får de andre til at måbe og fælde tårer.

Clemens i ny omgang 'Toppen af poppen'  

Sympatisk badboy
Sangerinden Barbara Moleko, der også er med i programmet, blev fuldstændigt taget med storm.

- Clemens overraskede mig helt klart. Jeg husker ham som den her slut 90'er-badboy, men der dukkede bare denne her åbne, sjove, sympatiske, dansende fyr op, og han er bare så passioneret omkring alt, hvad han gør og har meget integritet. Han formår at vise sig fra nogle utroligt sympatiske sider, fortæller sangerinden.

Også sangeren Rasmus Walter var imponeret over Clemens, der - selvom han er rapper - valgte at synge sig gennem de andre kunstneres sange.

Pressemøde på TV2s Toppen af poppen 2014: Clemens, Anne Dorte Michelsen, Poul Krebs, Rasmus Walter, Wafande og Barbara Moleko.(Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
Pressemøde på TV2s Toppen af poppen 2014: Clemens, Anne Dorte Michelsen, Poul Krebs, Rasmus Walter, Wafande og Barbara Moleko.(Foto: Rasmus Flindt Pedersen)

Ellers tak til Vild med dans: - Jeg bruger størrelse 49 i sko  

Wafande fældede en tåre
- Han sang rigtig meget, og jeg tror, det betød meget for ham at gøre det godt, for han havde lagt rigtig meget forberedelse i det. Fordi han er så utrænet som sanger, så bliver det så fint og skrøbeligt. Det er meget rørende at se den hårdkogte rapper stå og synge så blidt, siger Rasmus Walter, der dog ikke - som reggae-stjernen Wafande - måtte fælde en tåre.

- Clemens sang en af Anne Dorte Michelsens sange, der hedder "En lykkelig Familie", og der fik han Wafande til at græde, fortæller Rasmus Walter.

Wafande selv husker oplevelsen tydeligt.

- Det ramlede bare ned over mig, men det var egentlig ret rart at komme så tæt på den følelse, som kom sig af nogle triste tanker om min familie. Jeg fik et tilbageblik gennem musikken, fortæller han.

Den nye sæson af Toppen af poppen har premiere søndag den 17. august klokken 20.00. Også Jørgen Klubien og Poul Krebs er med i programmet.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+