Simon Kvamm stjal Chili-Klaus' segway

De kendte deler deres skøreste minder fra Skanderborg Festival

- Chili-Klaus har tidligere huseret på Skanderborg Festival under navnet Klaus Wunderhits. Og jeg stjal engang hans segway, da jeg var fuld. Jeg kan ikke huske så meget andet, end at det var en stor fornøjelse. Han løb efter mig og min bror og ville gerne have den tilbage, fortæller Simon Kvamm.  (Foto: Anthon Unger).
- Chili-Klaus har tidligere huseret på Skanderborg Festival under navnet Klaus Wunderhits. Og jeg stjal engang hans segway, da jeg var fuld. Jeg kan ikke huske så meget andet, end at det var en stor fornøjelse. Han løb efter mig og min bror og ville gerne have den tilbage, fortæller Simon Kvamm. (Foto: Anthon Unger).
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Skanderborg Festival vrimler lige nu med kendte. Nogle har en fast tradition med at tage på festivalen hvert år, mens andre inden for de sidste par år har besøgt Bøgescenerne og KærligHeden for første gang.

Ekstra Bladet har spurgt de kendte på dette års Smukfest om deres skøreste minder fra deres besøg på festivalen gennem tiderne.

Shaka Loveless: Derfor betyder Skanderborg meget for mig

En af dem er Simon Kvamm, som stiftede bekendtskab med Chili-Klaus dengang, han gik under et andet navn.

- Chili-Klaus har tidligere huseret på Skanderborg Festival under navnet Klaus Wunderhits. Og jeg stjal engang hans segway, da jeg var fuld. Jeg kan ikke huske så meget andet, end at det var en stor fornøjelse. Han løb efter mig og min bror og ville gerne have den tilbage, fortæller Simon Kvamm.

Erotiske Peter Mygind stønnede og skreg

Se galleriet med de kendte ovenfor, hvor du kan læse deres skøreste Skanderborg-historier.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+