Annonce:
Annonce:

Bendtner og Zangenberg er gået fra hinanden

Kendisparret er færdige med hinanden, bekræfter PR-agent

Megen personlig virak omkring Nicklas Bendtner er gået forud for brudet med Julie Zangenberg. For kun en måned siden så de to dog ud til at hygge sig gevaldigt, da skuespilleren fotograferede Bendtner kun iført BH. Se eller gense, da 'Fodbold Med Attitude' debatterede dét stunt.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Skuespilleren Julie Zangenberg og den kontraktløse fodboldspiller Nicklas Bendtner danner ikke længere par.

Det bekræfter deres fælles PR-agent, Elisa Lykke, over for Ekstra Bladet.

I en pressemeddelelse uddyber hun, at 'parret inden for de sidste par uger har arbejdet sig hen imod, at de ikke længere skal være kærester'.

Bendtner og baben på badeferie

Se billedet: Bendtner dækker bananen med Julies BH

- Efter næsten tre års forhold kan deres liv og karrierer ikke forliges, og derfor har de valgt at bryde op og er ikke længere et par, lyder det fra Elisa Lykke, og hun tilføjer:

- Parret ønsker ikke at udtale sig yderligere om bruddet og deres private beslutning, og de håber begge på pressens forståelse for deres vanskelige situation.

Hun havde ikke yderligere kommentarer, da Ekstra Bladet fangede hende på telefonen mandag aften.

Spaniere driller arbejdsløse Bendtner

Annonce:

Sådan holder Julie bikini-formen ved lige

Bendtner og Zangenberg bekræftede deres forhold i december 2011. Skuespillerinden har tidligere været kædet sammen med sangeren Rasmus Seebach, mens Nicklas Bendtner tidligere dannede par med tv-baronessen Caroline Fleming, med hvem han også har en søn.

Julie Zangenberg, som man for nylig kunne opleve i tv-serien 'Heartless', bruger udover skuespillet tiden på at være model, ligesom hun for nylig har startet en ny blog, hvor hun blandt andet fortæller om sit arbejde, sin træning og sine madvaner.

Bendtner, til gengæld, har en del fritid. Han har været uden kontrakt siden 30. juni, hvor aftalen med Arsenal udløb. Siden da har den 26-årige fodboldspiller været et varmt navn i tyske Frankfurt, men her har man nu købt andre angribere.

Glad Julie Zangenberg: Ja, vi er kærester

Alle vil i kassen med Bendtners kæreste  

Annonce:

Ifølge det tyske fodboldblad Kicker krævede Bendtner for meget i løn, ligesom tyskerne var noget overraskede over, at den danske angriber midt i sin søgen efter ny klub valgte at rejse til Brasilien for at være medkommentator på VM-finalen.

Bendtners navn har også spøgt i Aston Villa, der har sagt farvel til en anden dansk angriber i form af Nicklas Helenius. Foreløbig er det dog ikke blevet mere konkret mellem Bendtner og Aston Villa.

For en uge siden var Bendtners PR-agent Elisa Lykke ude og sige, at der er massiv interesse for Bendtner, men at han venter på det helt rigtige tilbud.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU
Annonce:
Annonce:
Annonce: