Annonce:
Annonce:

Karsten Ree: - Vi boller ikke i fængslet

Oddset-Janni er på sin første udgang fra Horserød Statsfængsel. Hun og kæresten Karsten Ree har noget, de skal have indhentet

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

I fire uger har milliardæren Karsten Rees kæreste siddet i fængsel. Men i denne weekend er Oddset-Janni på sin første udgang fra Horserød Statsfængsel, efter at hun i midten af juli begyndte afsone sin straf på et år og tre måneders fængsel, som hun har fået for at have frarøvet en ældre mand penge i samarbejde med sin far.

Tårevædet farvel: Nu er Oddset-Janni bag tremmer

Og det forelskede par lægger ikke skjul på, hvad deres dyrebare tid sammen i friheden skal bruges til.

- Vi skal bare have en kærlighedsweekend, siger Janni Christensen til Ekstra Bladet.

Annonce:

- Det er dejligt at være ude i friheden. At kunne se sine børn og sine hunde….og Karsten selvfølgelig. Vi hoppede og sprang på hinanden, da vi så hinanden. Det er nærmest som at være nyforelsket igen. Så det er rigtigt dejligt, siger den bedrageridømte tidligere oddset-babe.

TV: Ree sværger Oddset-Janni troskab

Den 69-årige rigmand har også set frem til at få sin 25 år yngre kæreste hjem i de storslåede gemakker i Vedbæk – om end for en kort bemærkning.

Kort før Janni Christensen skulle i fængsel, flyttede hun ind i Karsten Rees perle af et hus i Vedbæk. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Kort før Janni Christensen skulle i fængsel, flyttede hun ind i Karsten Rees perle af et hus i Vedbæk. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
 

- Jeg har glædet mig. Den smule ensomhed, der har været de seneste fire uger, bliver der rodet bod på, siger Karsten Ree, der ellers flittigt har besøgt sin kæreste i Horserød Statsfængsel.

- Jeg har besøgt Janni alt det, der har været mig forundt. Jeg tror, at jeg har været der omkring ti gange, fortæller han.

Tårevædet farvel: Nu er Oddset-Janni bag tremmer

Janni Christensen må få besøg fem timer om ugen, og det er især lørdag og søndag, at børn, kæreste og venner aflægger hende et visit.

Annonce:

- Jeg har så travlt i hverdagene, at har sagt, at der har jeg ikke tid til at få besøg, for der arbejder jeg, fortæller Oddset-Janni, der arbejder i fængslets vaskeri. 

- Hvad laver I, når er sammen i fængslet?

- Vi boller i hvert fald ikke, kommet det prompte fra Karsten Ree. 

Og Janni Christensen bekræfter.

- Vi har aftalt, at vi ikke vil have sex derinde. Det er ydmygende at ligge i sådan et rum og skal ud og hente et lagen og sådan noget. Og der er meget lydt!, siger hun, inden rigmand afbryder.

- Så skulle da have givet dig et halvt år mere….

- Ja, så var vi nok blevet trængende, griner hun og fortæller, at parret nøjes med at kissemisse, når de ses inde for murene.

- Ja, ja og så taler vi. Jeg får nogle historier inde fra fængslet. Det er altid underholdende at besøge Janni. Noget af det er jo virkelig grotesk. Men det er meget hyggeligt at besøge hende, siger Karsten Ree.

Oddset-Janni og Ree: Nyt reality-par

Annonce:

Hvis alt går som parret drømmer om, bliver Janni Christensen, der inden sin dom sad varetægtsfanget i fire måneder, løsladt i slutningen af oktober.

Janni Christensen og Karsten Ree er om kort tid aktuelle i deres helt eget realityprogram. 'Janni og Karsten – kærlighed mod alle odds' har premiere på Kanal 5 den 7. september.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: