Stripper-Jackie rasende: Rektalundersøgt på Færøerne

En weekendtur til Atlanterhavsøerne begyndte noget anderledes end planlagt, fordi tolderne mente, at Jackie skjulte narko

Jackie Jauqline Oliver havde glædet sig til en tur til Færøerne, men hun havde ikke i sin vildeste fantasi forestillet sig, at hun både skulle scannes og undersøges i endetarmen. (Foto: SBS Discovery Media)
Jackie Jauqline Oliver havde glædet sig til en tur til Færøerne, men hun havde ikke i sin vildeste fantasi forestillet sig, at hun både skulle scannes og undersøges i endetarmen. (Foto: SBS Discovery Media)

Hvad der skulle have været en hyggelig weekendtur med kæresten til Færøerne, fik en noget anden begyndelse end Jackie Jauqline Oliver, der er kendt både som stripper og fra 'Singleliv', og hendes kæreste, Martin Salomonsen, havde forestillet sig.

Velkomstkomitéen i lufthavnen bestod af toldere med hunde, der først røntgenscannede den gravide reality-deltager og efterfølgende rektalundersøgte hende. Begge dele fordi de mente, at hun skjulte narkotika i endetarmen.

- Hun græd og græd og græd. Jeg har aldrig været så rasende før i mit liv, siger kæresten Martin Salomonsen til Ekstra Bladet.

Sammen ankommer kæresteparret til Vágar Lufthavn på Færøerne fredag eftermiddag klokken halv to.

- Jeg siger til min kæreste, at hun bare kan gå ud og tage sig en smøg, mens jeg venter på bagagen, forklarer Martin Salomonsen.

Midtpunkt i homo-drama

Pose med narko
Men da Jackie, der i virkeligheden hedder Line, går ud gennem tolden, reagerer en narkohund på hendes håndtaske. Hun bliver derfor trukket til side. Tasken bliver undersøgt, og hun bliver visiteret. Tolderne finder ingen stoffer, men mener, at hun kan have gemt en pose med narkotika i maven eller i endetarmen. De vil derfor have hende røntgenscannet på hospitalet.

- Sidste mandag fandt vi ud af, at hun er gravid. Hun er selvfølgelig rigtig glad for den nyhed, fortæller Martin Salomonsen.

Men tolderne vil gerne være sikre på, at hun virkelig også er gravid. Er hun det, må hun nemlig ikke blivet røntgenscannet. I det første trimester, hvor organerne bliver dannet, er fostret meget sårbart over for røntgenstråler.

En graviditetstest viser imidlertid, at Jackie ikke er gravid. Det forstår Jackie ikke, for hun har været ved lægen hjemme i Danmark, som har bekræftet, at hun er gravid og allerede har bestilt tid til hende til den første ultralydsscanning på Kolding Sygehus.

- Hun bliver drønhamrende ked af det, for hun tror jo pludselig, at hun ikke skal have et barn længere. Men da testen viser, at hun ikke er gravid, smider de hende så ind i en scanner på det nærmeste sygehus. De finder ikke noget i hendes krop, men mener måske alligevel, at der kan sidde noget i hendes endetarm, siger Martin Salomonsen.

Geggo blokeret efter tampon-drama

(Artiklen fortsætter under billedet)

Jackie Jauqline Oliver fra 'Singleliv' ved ikke, om de har lyst til at besøge Færøerne igen lige med det samme. (Foto: SBS Discovery Media)
Jackie Jauqline Oliver fra 'Singleliv' ved ikke, om de har lyst til at besøge Færøerne igen lige med det samme. (Foto: SBS Discovery Media)

Gustavs vildeste scoring

Ved ikke hvad der sker
På det tidspunkt ved Martin Salomonsen, der står ved bagagebåndet i lufthavnen, ikke, hvad der sker med Jackie. Han bliver imidlertid også trukket til side, da han går gennem tolden med parrets bagage.

Martin Salomonsen tror, at Jackie står ude foran lufthavnen og ryger, da han bliver visiteret, men tolderne finder ingenting, så han bliver sat ind i en politibil og kørt til sygehuset, fordi tolderne også ønsker at røntgenscanne ham.

Først da han sidder i bilen, hører han over politiradioen, at også hans kæreste er tilbageholdt og er ved at blive scannet.

- Du må ikke engang få taget et røntgenbillede ved tandlægen, når du er gravid, så jeg flipper helt ud og snakker ikke særlig pænt til betjentene i bilen, siger han og fortsætter:

- Efter scanningen bliver hun lagt op på en briks, mens hun stortuder, siger Martin Salomonsen og forklarer, at en mand tager gummihandsker på og smører vaseline ud over.

- Så fører han sin hånd - ikke bare en finger - op i røven på hende og roder rundt. Han finder ikke noget, og så vil de have, at hun skal have en omgang lavement, men der bryder hun altså fuldstændigt sammen, og så lader de hende endelig gå.

Fjamse-bemærkning er årets bedste

(Artiklen fortsætter under billedet)

Jackie Jauqline Oliver og hendes kæreste, Martin Salomonsen, overvejer at klage over den behandling de i fredags fik på Færøerne. (Foto: SBS Discovery Media)
Jackie Jauqline Oliver og hendes kæreste, Martin Salomonsen, overvejer at klage over den behandling de i fredags fik på Færøerne. (Foto: SBS Discovery Media)

Stephanie Star: Sex holder mig slank

'Kunne måske ske i Thailand'
Også Martin Salomonsen bliver scannet på sygehuset, men heller ikke her finder tolderne noget. Han slipper dog for en undersøgelse af sin endetarm.

- Det her kunne måske ske i Thailand eller Indien, men sgu da ikke på Færøerne, som jo er lige så dansk som København og Odense. Det er dansk politi og dansk lov! raser Martin Salomonsen.

Hans raseri går ikke på, at kæresteparret bliver trukket til side, men på at hans gravide kæreste er blevet røntgenscannet og har fået undersøgt endetarmen.

- Det er jo fair nok, at de hiver både hende og mig ind. Sådan er loven skruet sammen, når hunden lugter noget. Men resten af forløbet gør mig rasende, siger han.

- Man må da kunne bruge en kikkert til sådan et indgreb, i stedet for at en eller anden mand skal stå med fingeren oppe i hendes endetarm, raser Martin Salomonsen og fortsætter:

- Og så har de smidt hende i den scanner. Men hun er gravid. Det ved vi jo!

Både Jackie og Martin Salomonsen har underskrevet skriftlige erklæringer på, at de frivilligt lader sig undersøge, men det giver Martin Salomonsen ikke meget for.

- Hun kender jo ikke så meget til alle mulige love og regler, og så føler man sig hurtigt presset til at skrive under, når man står i sådan en situation, siger han.

Katrine fra Singleliv: Sex skal kunne mærkes

Dybt rystede
Han garanterer, at parret ikke havde stoffer med til Atlanterhavslufthavnen.

- Vi havde ingen stoffer med, og vi har ikke haft nogen intentioner om at smugle narkotika ind på Færøerne, siger Martin Salomonsen, der nu overvejer at klage over hele forløbet.

- Line er dybt rystet, og hun er ekstremt ked af det. Det skulle have været en hyggelig weekend, men det blev det ikke oven på det her. Jeg er selvfølgelig også rystet, men nu er det ikke som sådan gået ud over mig. Men jeg er hidsig, for jeg elsker min kæreste, og jeg ønsker selvfølgelig ikke, at hun skal være ked af det på nogen som helst måde.

En efterfølgende graviditetstest, som Jackie har taget, viser, at hun stadig er gravid.

Serina fra 'Singleliv' skåret til blods på værtshus