Annonce:
Annonce:

Ekstatisk fan fanger Mads Mikkelsen i abekram

Et billede af Mads Mikkelsen i tæt omfavnelse med en pink guerilla florerer lige nu på de sociale medier

Mads Mikkelsen har været på gysermesse i USA. (Foto: Tur Hoe)
Mads Mikkelsen har været på gysermesse i USA. (Foto: Tur Hoe)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Amerikanerne stod i lange køer for at få lov til at betale for at få taget et foto sammen med den danske stjerneskuespiller Mads Mikkelsen, da han i weekenden gjorde en sjælden optræden på den årlige gysermesse i Indianapolis, USA.

Flere fans har lagt deres unikke fotos med den populære skuespiller op på det sociale medie Twitter, hvor Mads Mikkelsen blandt andet kan ses i tæt omfavnelse med en stor, pink guerilla.

- Det her må være det bedste foto nogensinde, skriver administratoren af Mads Mikkelsens officielle Twitter-fanside som kommentar til billedet af den berømte skuespiller, der nærmest bliver væk i de store plyssede guerillaarme.

Mads Mikkelsen var inviteret til den amerikanske gysermesse 'HorrorHound Weekend' på grund af sin hovedrolle i tv-serien 'Hannibal' om den menneskeædende psykiater Hannibal Lecter.

Se videoen: Mads Mikkelsen kan ikke binde slips

Annonce:

Således kunne messens besøgende blandt andet betale for at få taget et billede, hvor han eller hun sidder til bords med den berygtede kannibal.

- Endelig fik jeg lov at møde min store kærlighed Mads Mikkelsen fra 'Hannibal'. Han var så venlig og helt fantastisk, skriver en af skuespillernes mange amerikanske fans blandt andet på Twitter.

Den succesfulde skuespiller, som senest har vagt begejstring på det hvide lærred i filmen 'The Salvation', går inden længe i gang med optagelserne til tredje sæson af en populære serie 'Hannibal'.

Klar til endnu en bid menneskekød

I mellemtiden kan Mikkelsen-fans glæde sig til snart at se den internationale stjerne i mere hjemlige omgivelser, når den nye danske film 'Mænd og Høns' kommer i biograferne til februar.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: