Anja Fonseca stor-roses for bog. Læs uddrag her

Den kendte tv-vært kaldes modig og mødes med stor respekt, efter hun offentligt er stået frem og har fortalt om sin lange spiseforstyrrelse

Anja Fonseca led af bulimi i 17 år. (Foto: Linda Johansen)
Anja Fonseca led af bulimi i 17 år. (Foto: Linda Johansen)

I dag udkommer Anja Fonsecas dybt personlige bog, 'I morgen stopper jeg', om hendes 17 år som bulimiker.

Allerede i går ramte den kendte vejrværts velbevarede hemmelighed forsiden af Ekstra Bladet, da hun i et interview i forbindelse med bogudgivelsen fortalte om, hvordan livet som spiseforstyrret skærmtrold havde været for hende.

Anja Fonseca: Jeg kastede op, inden jeg gik på tv

Ikke så underligt var Anja Fonseca noget nervøs, inden hendes dybeste hemmelighed blev afsløret. En hemmelighed, som ikke en gang hendes allernærmeste kollegaer kendte til.

Overraskede DR-kollegaer anede intet om Anjas sygdom

Siden er det væltet ind med reaktioner til den modige vejrvært. Blandt andet har mange skrevet til Anja Fonseca på hendes Facebook-profil, hvor hun fortjent høster store roser for at have mod til at stå frem med sin personlige historie, som hun har skrevet i samarbejde med sin ekskæreste og ven, forfatteren Morten Brask.

Se Anja Fonseca fortælle til Morten Brask, hvordan en typisk dag som spiseforstyrret forløb:

De mange hilsner varmer naturligvis Anja Fonseca, der i aftes skrev følgende på sin profil:

'Helt rundt på gulvet vil jeg sige tak for alle de utroligt søde kommentarer og beskeder! Jeg har allerede smuglæst og jeg vil gøre mit bedste for at besvare dem i den kommende tid. Tak'.

'I morgen stopper jeg' udkommer i dag på Politikens Forlag. Du kan læse et fyldigt uddrag af bogen her: