Annonce:
Annonce:

Besir om overfaldet i nat: Jeg blev bange

Vild med Dans-stjernen taler ud om knivtrusler og tæsk

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Overværede du overfaldet, eller kender du til sagen, så kontakt os. Sms/mms til 1224 (alm. takst), eller send mail til journalist Jan Körner.

Det havde været en hyggelig aften med en omgang Vild med Dans, nattefest og hygge med kæresten.

Men natten endte med et uhyggeligt drama for skuespilleren Besir Zeciri og hans kæreste Adda.

Til Ekstra Bladet fortæller han om overfaldet, der kunne være endt tragisk for den unge skuespiller.

- Det var så mærkeligt efter sådan en aften. Vi havde haft det så hyggeligt. Sammen med de andre fra Vild med Dans havde vi været på Hive og bagefter gik min kæreste og hendes veninde ud for at spise en burger og hygge sammen, fortæller Besir.

Efter det sene måltid slentrede de hjemad og var nået til Dronning Louises Bro, der adskiller det indre København fra Nørrebro, da fem unge mænd i en bil råbte til dem.

Annonce:

Vild Med Dans-stjerne slået ned

- 'Lad mig låne hende' råbte de. Jeg sagde så, at de skulle holde kæft og at det var respektløst overfor min kæreste, siger Besir til Ekstra Bladet.

Efter at han havde svaret igen, brød helvede løs.

- De hoppede ud af bilen og den ene trak en kniv. Jeg blev virkelig bange og tænkte 'Hvad sker der?'. Så svarede han, at jeg ikke skulle spille smart og så gav han mig et slag under venstre øje og grinede af mig. Bagefter kørte de deres vej, husker Besir.

Han har endnu ikke meldt overfaldet til politiet.

Her er hele 'Vild med dans'-holdet

- Men det skal jeg have gjort. Jeg kan dog ikke huske deres nummerplade, så det bliver nok svært at finde dem, siger Vild med Dans-stjernen.

Ud over overfaldet ryster det ham, at ingen af de mange mennesker, der overværede overfaldet, gjorde noget for at hjælpe.

Annonce:

- Der var så mange, der kunne have hjulpet, men ingen gjorde noget. Jeg er indebrændt over, at alle ignorerede det. Det var meningsløst, siger han.

Han understreger, at han på ingen måde havde andel i, at balladen opstod.

Bookmakere uenige om danse-favorit

- Jeg ligner ikke en, der vil skabe ballade og har aldrig haft den slags problemer. Jeg er den type, der tilbyder en drink, hvis nogen begynder på noget. Vi var jo bare ude for at have det sjovt, siger Besir, der kun fik sovet et par timer i nat.

Og kæresten Adda er naturligvis rystet over nattens overfald.

- Hun er ked af det og bange. Og jeg tænker på, om jeg skulle have reageret anderledes. Men jeg ville ikke finde mig i, at de talte sådan om min kæreste. Man skal ikke behandle andre sådan, siger Vild med Dans-deltageren.

Overværede du overfaldet, eller kender du til sagen, så kontakt os. Sms/mms til 1224 (alm. takst), eller send mail til journalist Jan Körner.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
BREAKINGBREAKING
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: