Annonce:
Annonce:

Carl Plum skal bag tremmer

Carl Plum og kammeraten aflivede ikke kun ponyen Tarzan. De skar også kønsdelene af den og lod den ligge på stranden. Det koster dem begge 30 dages ubetinget fængsel

Tarzan blevslagtet på Tisvilde strand. (Foto: Privat)
Tarzan blevslagtet på Tisvilde strand. (Foto: Privat)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Følg Ekstra Bladets livedækning fra retten i Helsingør

 

RETTEN I HELSINGØR (Ekstra Bladet): Lige nu sidder den 25-årige Carl Plum, søn af tv-kokken Camilla Plum, i retten i Helsingør, efter han 22. juni sidste år slagtede sin pony Tarzan på stranden i Tisvildeleje.

Men nu er der kommet nye, opsigtvækkende detaljer frem i retten om Plums partering af hesten, som han udførte sammen med en 22-årig kammerat.

Ifølge anklageren nøjedes Carl Plum og hans ven ikke med at halshugge ponyen og sprætte den op for at fjerne indvoldene. De skar også Tarzans penis af med kniven og smed den i sandet på stranden i Tisvildeleje, hvor den uhyggelige hændelse fandt sted.

Hestehoved i baghaven
Senere fandt man i øvrigt ponyens hoved i Camilla Plums baghave.

Annonce:

De to unge mænd er begge tiltalt for for mishandling af Tarzan og ulovlig aflivning med en alt for stor og ulovlig kniv.

Sagen var ellers for retten tilbage i maj, men den blev udsat, da Carl Plums forsvarer fastholdt, at en rapport lavet af Det Veterinære Sundhedsråd og en dyrlægerapport ikke var bevis, da rapporten konkluderede, at pony-slagtningen var strafbar.

De fik forsvarerne medhold i af dommeren ved retten i Helsingør. Men anklageren kærede til landsretten, der besluttede, at rapporten gerne måtte bruges i anklagerens bevisførelse, og derfor tages sagen nu op igen.

Sankt Hans-middag
Efter slagtningen af Tarzan sidste år, skrev den 25-årige Carl Plum et åbent brev til sin mor, hvor han forklarede, at da han ikke kunne finde et nyt hjem til hesten, tog han den beslutning om at aflive den. Han ville derefter servere hesten til en Sankt Hans-middag for sine venner.

Annonce:

I følge anklageskriftet var ponyen i så stor smerte under aflivningen, at det betegnes som dyremishandling. Anklageren kræver derfor fængselsstraf af de to unge mænd.

Både Carl Plum og vennen nægter sig fortsat skyldige.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: