Jussi er god for 50 mio.

På fredag udkommer krimikongens sjette bog i serien om vicepolitikommissær Carl Mørck og Afdeling Q - en serie, der har gjort Jussi Adler-Olsen til en meget rig mand

Jussi er god for 50 mio.

Jussi Adler-Olsen kunne leve af russisk kaviar og tage solbad på et luksushotel resten af livet, hvis det usandsynlige skulle ske, at han pludselig får nok af at skrive og holde snor i sine investeringer i nul-energihuse, computerspil, og hvad ægteparrets Adler-Olsen ellers har gang i.

Ekstra Bladet er nået frem til, at forfatteren med den sikre sans for lukrative forretninger er god for langt over 50 millioner kroner. Sidste år nåede magasinet ’Penge og privatøkonomi’ frem til, at Jussi Adler-Olsen hævede 666.000 i månedsløn, og at han kunne hæve meget, meget mere.

Det gjorde han så ikke.

Jussi Adler-Olsens skrøbelige succes: Jeg var færdig uden Hanne

En del af indkomsten har ægteparret Adler-Olsen investeret i fast ejendom og andre ting, som de begge to har hjertet med i, og som kan bidrage til at hæve livskvaliteten for dem selv og deres nærmeste familie.

Tyskland største marked

Kernen i virksomheden er selskabet adlerolsen.dep aps, der rummer forfatterdelen, og som blev kåret som gazellevirksomhed i 2013 af dagbladet Børsen.

Jussi Adler-Olsen oplyser, at han før udgivelsen af den nye roman har solgt op imod 13 millioner bøger i 125 forskellige lande. Tyskland er det største marked.

Her er virkelighedens Afdeling Q

En betydelig del af de kontante værdier er delt op i aktier og obligationer, så risikoen er nemmere at håndtere.

Læs det store interview med Jussi Adler-Olsen i EKSTRA, hvor han fortæller, at han ikke vil kunne klare sig uden sin kone - og hvor konen, Hanne, fortæller, at hun ser stress-tegn hos sin mand.