Annonce:
Annonce:

Ny Bog: Bodil Jørgensen siger stadig pik uden at rødme

'Frokost med mor' blev startskuddet offentligt, men privat er sjoferterne kendte

Se eller gense den hylende morsomme 'Frokost med mor' her
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Den nye portræt- og erindringsbog, hvor Bodil Jørgensen med hjælp fra forfatteren Dorte Kvist fortæller om sit forrygende livs op og nedture, rummer bl.a. en  stor pudsighed.

Den lille video om 'Frokost med mor', hvor Bodil klager over, at hun har fået så meget pik, at hun ikke kan gå, blev optaget som et pilotprojekt til et satireshow på TV 2, og den kom ud, uden hun vidste det.

 

Showet blev nemlig aldrig til noget, og Bodil havde glemt alt om det.

En dag gik hun forbi et stillads, hvor arbejderne pludselig begyndte at sige mærkelige ting. Bodil fattede ikke en brik. Men siden fandt hun og Morten ud af, at den lille video var blevet lagt på nettet, og at den var blevet en vild succes.

Så smadret var Bodils krop: Brækkede ribben, knust kraveben, blødninger i lever og nyre, ødelagt bækken...

I bogen beskriver Bodil, at hun efter en rejse skulle igennem tolden. Her sagde den ene tolder til den anden: 'Nåh. Hun kan da gå'.

Annonce:

- Først tænkte jeg, at de var mærkelige, men så gik det op for mig, at de også havde set 'Frokost med mor', griner Bodil, da Ekstra Bladet taler med hende om bogen 'En rejse gennem bly og græs'.

- Jeg tror, at det er overraskelsen over, at sådan én som jeg kan finde på at bruge de ord, mere end det er ordene, der forarger, smiler hun.

Hendes mand, Morten Søborg hylede af grin, første gang han så videoen. Hverken for ham eller vennerne kommer Bodils bramfrie sprogbrug som nogen overraskelse.

Skuespilleren er kendt som en, der elsker et glas og et godt selskab, hvor man kan folde sig ud med lystige historier - og de er så - forstår man - ikke altid lige stuerene.

Bodil Jørgensen: Må tage lån i sommerhus for at leve

- Jeg er ikke god til at fortælle vittigheder, for enten kan jeg ikke huske pointen, eller også kan jeg kun huske pointen og ikke historien. Men der bliver altid et godt grin ud af det, smiler hun.

Frokost med mor 2

Her kan du se Bodil Jørgensen gentage sin rolle som ærlig mor i 'Frokost med mor 2'

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Danmark skal ikke lade sig intimidere
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: