Annonce:
Annonce:

Qvortrup tæt på reality-job hos TV3

Den tidligere politiske kommentator er angiveligt klar til at tage med TV3 til Sydafrika for at være med i nyt realityprogram

Den tidligere politiske kommentator modtog den 5. november prisen for 'Årets mobbeoffer', der uddeles af det satiriske årshæfte Svikmøllen (foto: Søren Kjær / reporter: Caroline Clante)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Selvom Henrik Qvortrup ikke længere er at finde på skærmen, når man blænder op for TV 2 Nyhederne, er fjernsyn langt fra fortid for den 51-årige journalist.

Han tager formentligt med TV3 til Sydafrika til januar for at deltage i den danske udgave af reality-programmet ’I’m a celebrity... Get me out of here’.

Det skriver Her og Nu i dag.

Qvortrup: Jeg har aldrig haft en affære med Thorning

Ekstra Bladet ringede til Henrik Qvortrup, der på ingen måde afviste ugebladets historie.

- Der kommer ikke noget ud af ingenting. Kun lommeuld, siger han kryptisk.

Ekstra Bladet erfarer samtidig fra anden side, at Henrik Qvortrup ganske rigtigt står på listen over de personer, som TV3 gerne vil have med til Sydafrika.

TV3 har dog ikke lyst til at bekræfte noget som helst.

- Jeg kan hverken af- eller bekræfte hverken programmet eller deltagere, siger Søren Hedman, der er pressechef ved TV3, til Ekstra Bladet.

Annonce:

Qvortrup brænder alle broer

Her og Nu skriver, at Naser Khader også skal være med i realityshowet. Det takkede han dog med det samme nej til, da han fik tilbuddet. (Foto: Polfoto)
Her og Nu skriver, at Naser Khader også skal være med i realityshowet. Det takkede han dog med det samme nej til, da han fik tilbuddet. (Foto: Polfoto)

Her og Nu nævner en længere liste af kendisser, der skal med i reality-programmet, som foregår langt ude i junglen med alt, hvad den byder på af kryb og mudder.

Ugebladet fremhæver især Naser Khader som deltager. Han havde i 2007 en større konflikt med Henrik Qvortrup, der på det tidspunkt var chefredaktør for Se og Hør, der i en artikel beskyldte Naser Khader for at have fået udført sort arbejde.

Vild med dans: Khader med når der bliver fred

Naser Khader afviser dog på det klareste over for Ekstra Bladet, at han skal være med i programmet.

- Det er totalt løgn. Det er på ingen måde sandt. Jeg har aldrig sagt ja til at være med i det program, siger Mellemøsteksperten og forklarer, at han tidligere i år modtog en mail fra produktionsselskabet, men hurtigt svarede, at han ikke var interesseret.

Annonce:

På Her og Nus liste over kendisser, der skal med i junglen, er blandt andre også WWF Verdensnaturfondens generalsekretær, Gitte Seeberg, og modellen og dj’en Nicoline Toft.

De afviser dog begge ligesom Naser Khader at skulle på tur med TV3 til Sydafrika.

Babe-dj bag toilet-selfie

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: