Baby-afsløring på Bryggen: Det bliver en...

Helt eksklusivt afslører Stephanie 'Geggo' Kessler kønnet på sit og kæresten Cengiz' kommende barn til Ekstra Bladet

Stephanie 'Geggo' Kessler venter en pige. (Foto: Henning Hjorth)
Stephanie 'Geggo' Kessler venter en pige. (Foto: Henning Hjorth)

'Familien på Bryggen': Linse kan ikke holde munden lukket

Om cirka tre måneder kommer der endnu et familiemedlem med i 'Familien på Bryggen'.

Det sker, når Stephanie 'Geggo' Kessler og hendes kæreste Cengiz Salvaris får deres første barn.

Indtil nu har parret været yderst hemmelige omkring kønnet på den kommende reality-baby, men i aftenens afsnit af 'Familien på Bryggen' afsløres det, om den kommende tilføjelse til familien bliver en dreng eller en pige.

Linse Kessler: Jeg skal med til fødslen

Helt eksklusivt har Ekstra Bladet fået lov til at offentliggøre barnets køn, inden programmet starter.

Og hvis Geggo's kæreste Cengiz ikke synes, han er omringet af det kvindelige køn i forvejen med Mopper, Linse og Geggo omkring sig, så bliver han det i hvert fald nu.

For den lille ny bliver nemlig en pige.

- Vi kunne ikke være gladere. Det har faktisk ikke været så svært at holde hemmeligt, for nogle gange er det meget hyggeligt at holde ting for sig selv. Men jeg er nu også glad for, det er ude, så jeg kan sige HUN i stedet for han/hun, fortæller Geggo.

Gravide Geggo: Partydagene er ovre!

Geggo og især Cengiz var meget opsatte på, at det skulle blive en dreng, men i sidste ende har kønnet ikke den store betydning, fortæller Geggo.

- Det vigtigste var selvfølgelig, at han/hun var sund og rask - hvilket heldigvis er tilfældet. De fleste har et køn, de håber på, og i vores tilfælde var det en dreng. Cengiz er en mand, og de fleste mænd ønsker sig en dreng, så til at starte med skulle den da lige ind og vende, siger Geggo, som dog fortæller, at på trods af den første lille 'skuffelse', så ville ingen af dem ønske det anderledes nu:

- Nu kan ingen af os forestille sig, at det ikke er en lille pige. Vi er så lykkelige over at skulle være forældre til en lille prinsesse. Cengiz har fået at vide af bekendte, at piger som regel bliver 'fars pige', så lige pludselig var det egentlig ret fedt, det bliver en pige, synes han.

Linse om gensyn med Didde: Hun har fået en kæmpe røv!

Stephanie 'Geggo' Kessler er sat til 29. januar, og det virker til, at det bliver en forkælet Brygge-baby, der ser dagens lys om tre måneders tid.

- Hun er allerede så elsket, at jeg dårligt tør tænke på, når hun kommer ud. Det er så kæmpestort, og jeg husker at nyde hver dag, jeg er gravid med spark og slag i maven.

I aften klokken 20.00 på TV3 kan du se 'Geggo' og Cengiz' reaktion, da de får nyheden om, at det er en lille pige, der ligger inde i Geggos mave.

Familien fra Bryggen: Hvem er Didde?