Babylykke: DR-vært har født

Livsstilseksperten Anne Glad fortæller til Billed-Bladet, at hun er blevet mor til lille Kaj

- Lille Kaj kom til verden onsdag eftermiddag, mens jord og himmel stod i et, siger Anne Glad til Billed Bladet. Foto: Tariq Mikkel Khan
- Lille Kaj kom til verden onsdag eftermiddag, mens jord og himmel stod i et, siger Anne Glad til Billed Bladet. Foto: Tariq Mikkel Khan

Familien er blevet udvidet med et lille nyt medlem for 45-årige Anne Glad, der er kendt fra tv-programmet 'Kender du typen?'.

Den kendte livsstilsekspert og musikerkæresten Kim Vagn Wagner på 32 år er blevet forældre for første gang til en lille dreng. Det fortæller den nybagte mor til Billed-Bladet.

- Lille Kaj kom til verden onsdag eftermiddag, mens jord og himmel stod i et. Præcis en uge efter termin. Han er den smukkeste lille fyr med masser af brunt hår, vejer knap tre kilo og fylder en halv meter, siger hun til ugebladet.

Glad, gravid Anne: Har bollet og glemt at passe på

Spændt på baby
Anne Glad afslørede i marts overfor Billed-Bladet, at hun var i lykkelige omstændigheder, og hun fortalte samtidig, at både hun og kæresten så meget frem til at møde den lille ny.

I maj fortalte hun, at de kendte kønnet på det nye familiemedlem.

- Vi får en lille dreng. Han sparker på livet løs hver eneste dag, og det er så hyggeligt at kunne mærke, sagde hun dengang til Billed-Bladet.

Mødtes i haven
Livsstilseksperten og den 32-årige musiker fik øjnene op for hinanden i Botanisk Have i København, men Anne Glad har tidligere fortalt til ugebladet Søndag, at parret ikke udvekslede et ord med hinanden.

Kim Vagn Wagner, der havde misset sit tog, havde alligevel bemærket Anne Glad, og da musikeren satte sig i det næste tog, skrev han en mail og inviterede hende ud.

- Det var modigt, syntes jeg. Og endda var det en velskrevet, begavet og sjov mail. Så for en gangs skyld svarede jeg og skrev, at jeg gerne ville drikke kaffe med ham. Og så klikkede vi bare sammen, da vi mødtes, fortalte hun i 2016 til Søndag.

De nybagte forældre har haft rigeligt at se til frem mod fødslen, da Anne Glad har været i fuld gang med at skrive en bog, mens Kim Vagn Wagner har arbejdet på sit soloalbum.