Annonce:
Annonce:

’Bagedyst’-Ditte har taget et benhårdt valg

I 12 uger trænes Ditte Julie Jensen af den tidligere realitystjerne Gustav Salinas, der skal få hende klar til bryllup

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Med et bryllup blot otte uger ude i horisonten er den tidligere ’Den store bagedyst’-semifinalist Ditte Julie Jensen gået i benhård træningslejr.

Målet er ikke at tabe sig, men det skal være slut med mormor-arme, og kroppen skal styrkes fra top til tå, så hun står knivskarpt, når det store ’ja’ skal gives til kæresten Marck.

Det skriver Ditte Julie Jensen på sin blog.

- Jeg tog valget om at få en personlig træner op til vores bryllup. Jeg har alle dage ønsket mig at få en personlig træner til at hjælpe og guide mig, men har aldrig fået gjort noget ved det trods jeg har trænet i mange år, før jeg fik børn, skriver hun.

'Bagedyst'-deltager skal giftes: - Det er håbløst

Let er det ikke. I de sidste fire uger har hun trænet med den tidligere realitystjerne Gustav Salinas, og det fortsætter hun med frem til brylluppet om otte uger.

Annonce:

- Gustav er latterligt hård. Det er ikke for sjov, at han har opnået succes. Han er kompromisløs, men formår alligevel også at lytte til en. Jeg kan godt mærke, at jeg ikke har trænet i nogle år og født to børn, for de første mange uger, efter jeg havde trænet med ham, kunne jeg ikke gå i flere dage, siger hun med et grin til Ekstra Bladet.

Skrmbillede-2017-07-21-kl.-20.33.32.png

Alligevel er hun glad for sin beslutning, der har krævet stor forståelse på hjemmefronten.

I forvejen arbejder hun med egne ord 14-16 timer i døgnet med sin kage-virksomhed, hvor hun underviser, udvikler opskrifter og skriver bøger. Oveni det kommer to små børn, men med planlægning er der alligevel blevet plads til fem ugentlige træningspas, hvor Gustav træner med to gange.

- Jeg er helt vildt glad for min beslutning, men det handler også om, at jeg har drømt om det længe. Når man er mor til to børn, er der ikke ret meget ego-tid. Jeg har en karriere, der kører på højtryk, som jeg har fået lov at dyrke af hjemmefronten. Min ego-tid, det er at få lov at træne, og det giver mig enormt meget energi, så på den måde er jeg absurd glad for beslutningen, siger Ditte Julie Jensen og fortsætter.

Annonce:

- Den var lidt svær at træffe, for han er jo ikke en billig herre at lege med, men jeg er ikke i tvivl om, at det bliver alle mønterne værd.

Endnu en kage-baby er kommet til verden

Særligt kan Gustav Salinas ét trick, der kan sætte skub i den kageglade kvinde.

- Hver gang jeg piver, når vi træner, siger han, at jeg skal kigge på bryllupsbillederne resten af livet. Det virker, griner hun.

 - Man plejer jo at købe kjolen et godt stykke tid før brylluppet, hvordan harmonerer det med dit træningsprojekt?

- Jeg har valgt, at Lasse Spangenberg skal specialdesigne min kjole. Jeg skal prøve første skud på stammen om 14 dage, så det gør, at den kan nå at blive lavet om i målene, hvis der er behov for det. Den er ikke engang syet endnu, forklarer hun.

Under ildebrand: Bange Janni Ree og datter spærret inde

- Du lyder til at have en travl hverdag med arbejde, børn og træning. Er I færdige med bryllupsplanerne?

Annonce:

- Nej, og jeg tror, at Marck skal være rigtig glad for, at jeg har så travlt med arbejdet, for jeg kan ikke nå at blive en Bridezilla. Jeg havde nok forestillet mig, at det ville være anderledes at planlægge et bryllup, men jeg har simpelthen ikke tiden til det, så det bliver nok ikke så dybt, som jeg havde regnet med, siger Ditte Julie Jensen uden dog at lyde trist.

- Alle de grove ting er på plads, så lige nu er det bare alle småtingene, der skal styr på. Der er otte uger til, så jeg er fortrøstningsfuld. Så længe der er mad, sprut og tørvejr, så er jeg lykkelig. Jeg vil bare have en god fest, siger hun.

Eksperterne garanterer: Sådan øger du muskelmassen med 2 kilo på 8 uger

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er kvindens krop - ikke juristernes
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: