Bagedyst-Jon vælter sig i lumre tilbud: - Det er lige før, jeg drukner

Både kvinder og mænd er vilde efter at komme i nærkontakt med en charmerende aarhusianer

Jon Edlund her fanget i 'Den store bagedyst'.
Jon Edlund her fanget i 'Den store bagedyst'.

- Vil du undervise mig i sprøjteteknik?

- Skal vi dele en bolle eller bolle en del?

- Rør en creme for mig?

Kreativiteten er ikke til at tage fejl af, når kåde fans af 'Den store bagedyst' henvender sig til den 25-årige deltager Jon Edlund.

Hver lørdag imponerer han med sine flotte og fantasifulde kager i Danmarks for tiden mest populære tv-program, og det kan i den grad aflæses i hans indbakke, der er fyldt med beskeder, venneanmodninger og mere eller mindre frække invitationer.

Jon er en af de sidste fire tilbageværende deltagere i årets udgave af 'Den store bagedyst'. Her ses han med hele holdet. Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR
Jon er en af de sidste fire tilbageværende deltagere i årets udgave af 'Den store bagedyst'. Her ses han med hele holdet. Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR

Husker du Jette fra 'Den store bagedyst'? Nu er hun tilbage på skærmen

Det fortæller den charmerende aarhusianer med et grin til Ekstra Bladet.

- Mange skriver bare meget sødt, at de hepper på mig og synes, at jeg er sød og dejlig. Det bliver man da meget glad og smigret over. Men når der så kommer de her lidt mere perverse beskeder, så kan det godt være lidt meget. Hvem skriver den slags?, spørger han med et grin.

- Jeg har været meget overrasket over al den kvindelige opmærksomhed, jeg har fået. Det har jeg aldrig oplevet før - det er lige før, jeg drukner, tilføjer han.

 

Han anslår, at han får mellem 15 og 20 private beskeder, hver gang han har været i tv. Nogle er dog helt uskyldige, og dem svarer han gerne på, understreger Jon, der er lærerstuderende.

- Det er da sødt, at de har taget sig tid til at skrive en sød besked, og så gør jeg gerne det samme.

Tdiligere var der noget mere af Jon, men han har tabt sig imponerende 45 kilo. Foto: Ernst van Norde
Tdiligere var der noget mere af Jon, men han har tabt sig imponerende 45 kilo. Foto: Ernst van Norde

DR slår fast: Det må du IKKE, hvis du vil være med i Bagedysten

Desværre for de mange kvinder - og enkelte mænd - der forsøger at få enetimer i sprøjteteknik, så er Jon lykkeligt afsat.

Igennem tre år har han dannet par med kæresten, Christina, som han også bor sammen med. Men det stopper langtfra alle.

- Jeg fik en lang besked, hvor der stod: 'Jeg ved godt, at du har en kæreste, men jeg synes, vi skal ses alligevel', siger han.

- Hvad siger din kæreste til al den opmærksomhed, du får?

- Det er lidt svært lige for tiden, hvor jeg ikke bor hjemme, men er i Nordjylland i praktik på en efterskole. Men vi snakker meget åbent om det, og jeg var også blevet advaret om det af folkene bag programmet. Men det er da en udfordring - selvom hun ved, hvor hun har mig, slår han fast.

Om Jon når i semifinalen, kan du se i 'Den store bagedyst' lørdag klokken 20.

Frustration i populært DR-program: - Det er snyd