Annonce:
Annonce:

Bagedyst-Rosa i stor sorg efter dødsfald

Rosa Christensen fra 'Den store bagedyst' mistede sin far, dagen før finalen blev sendt i fjernsynet

Rosa Christensen mistede sin far dagen inden finalen af 'Den store bagedyst' blev sendt. Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR
Rosa Christensen mistede sin far dagen inden finalen af 'Den store bagedyst' blev sendt. Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Bagedyst-deltagere bruger flere tusinde på programmet

Jesper fra bagedysten: Det gik der galt

2017 har været et begivenhedsrigt år for Rosa Christensen, der blev kendt som hele Danmarks farmor, da hun deltog i årets udgave af 'Den store bagedyst'.

Men selvom året har budt på stor glæde, og at Rosa både er blevet gift med sin kæreste Carsten og nåede helt til semifinalen i det populære DR-program, så er glæden lige nu afløst af stor sorg.

Dagen inden finalen af 'Den store bagedyst' løb over skærmen, mistede Rosa Christensen nemlig sin far.

Dødsfaldet har fået hende til tasterne på Facebook, hvor hun skriver et par rørende ord til sin far og samtidig takker sine mange fans for deres opbakning.

Annonce:

- Sidste uges finale i Bagedysten blev set med blandede følelser. Min far døde dagen før finalen - næsten 96 år gammel sov han stille ind. Nej, jeg tror ikke, han døde, fordi jeg ikke kom i finalen, men måske holdt han sig i live, så længe jeg var med, skriver Rosa i opslaget og fortsætter:

- Et langt liv forskånet for sygdom er slut. Det må man glæde sig over trods alt. 2017 blev i sandhed et år, som efterlader spor. I har som mine fans her på siden været vidne til det mest skelsættende. Den 3. oktober min 60 års fødselsdag. 4. oktober debut på Bagedysten. 7. oktober mit bryllup med Carsten. 28. november sov min far stille ind, tilføjer hun.

Kopi-kager, skidt og sexisme: Her er Bagedystens største skandaler

Var ikke syg
Til Ekstra Bladet fortæller Rosa Christensen, at dødsfaldet ikke kom bag på hende og resten af familien.

- Min far har ikke været syg. Men det er ikke kommet pludseligt, for han var jo gammel, siger Rosa Christensen til Ekstra Bladet.

Ifølge bagedyst-deltageren har farens død forvoldt stor sorg, men hun har valgt ikke at lade den overskygge og i stedet fokusere på de mange gode år, hun har haft med sin far.

Annonce:

Årets Bagedyst-vinder: Jeg er kisteglad

- Selvfølgelig er det trist og en stor sorg at miste en forælder. Man har jo kun to af dem, så det er 50 procent, der forsvinder. Men når man er 96 år, så er det kun et spørgsmål om tid set i mine øjne, og kan man komme igennem et helt liv uden at være syg og begynde at skrante, så synes jeg, at man skal være taknemmelig. Både som person og som pårørende, siger Rosa.

Derfor vil hun nu forsøge at se fremad og nyde livet med sin ægtemand, Carsten.

Annonce:

- I og med at jeg selv er blevet 60 år og har haft begge mine forældre indtil nu, så kan man ikke tillade sig at lade sit liv gå i stykker på grund af det. Man bliver stående oprejst. Det er en, der er forsvundet fra ens liv, men i så høj en alder har man jo haft i baghovedet, at det snart ville ske, siger Rosa Christensen, der tilføjer, at hun ikke har yderligere kommentarer til dødsfaldet på nuværende tidspunkt.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: