'Bagedyst'-Tobias er blevet single

Den populære vinder af 'Den store bagedyst' har brudt med kæresten gennem tre et halvt år

Især de kvindelige seere var begejstrede for Tobias, efter hans tv-debut i 'Den store bagedyst' i 2014. (Foto: Mads Rosenkilde Svaneborg/DR)
Især de kvindelige seere var begejstrede for Tobias, efter hans tv-debut i 'Den store bagedyst' i 2014. (Foto: Mads Rosenkilde Svaneborg/DR)
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Med sine opfindsomme kageopskrifter og kække humør charmerede Tobias Hamann-Pedersen sig ind hos seerne i tredje sæson af DR's 'Den store bagedyst'.

Dengang havde han stor støtte i sin kæreste, den jævnaldrende Katrine, som han havde mødt på en af sine mange rejser rundt om i verden.

Men nu er parret blevet enige om at gå fra hinanden efter tre og et halvt år som kærester.

Bagedyst-Tobias gør grin med Yahya Hassan

- Vores liv har taget to forskellige drejninger, og det er det, der skiller os ad. Jeg kan ikke ønske mig noget bedre end det, hun er. Jeg er bare ikke et sted, hvor jeg har tid til at fortjene noget, der er så godt. Katrine er lige færdig med sin kandidat (i Æstetik og Kultur, red.) og søger måske mere faste rammer, siger Tobias Hamann-Pedersen til Ekstra Bladet.

Den 27-årige amatørbager og tv-vært tilføjer, at han og Katrine er skiltes som gode venner og ønsker det bedste for hinanden.

Parret mødte hinanden allerede i 2009 på en bar i Peru, men efter det så de ikke hinanden i fire år.

Sidste års bagedyst-vinder: - Det er som om, at alt og alle er imod en

- Vi holdt lidt kontakt over Facebook, som dengang var ret nyt, men efter fire år spurgte Katrine, om jeg stadig rejste, og det gjorde jeg jo. Det var faktisk hende, der fik mig overtalt til at bo i Aarhus, har Tobias sagt til Billed-Bladet.

Under optagelserne til 'Den store bagedyst' i 2014 var der ikke meget tid til at pleje forholdet.

- Jeg føler virkelig, jeg har forsømt Katrine, for det kan jo være svært at forstå, at kager kan fylde så meget, sagde han lige efter sin sejr til Billed-Bladet.

Kageeventyr giver ikke klejner i kassen

I dag er den madglade unge mand aktuel i sit eget tv-program på DR1, 'Bag verden - med Tobias', hvor han rejser rundt og undersøger lokale opskrifter, bageteknikker og ingredienser.

Bagedyst-Tobias' opskrift: Kina-mad med kærlighed

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind