Bagedyst-Tobias gør grin med Yahya Hassan

Tobias Hamann-Pedersen fra 'Bagedysten' laver sjov med digteren Yahya Hassan i en række humoristiske opslag på Facebook

Tobias Hamann-Pedersen gør grin med digteren Yahya Hassan på Facebook. (Foto: DR)
Tobias Hamann-Pedersen gør grin med digteren Yahya Hassan på Facebook. (Foto: DR)

Man skal ikke scrolle særlig langt ned af Yahya Hassans populære facebook-side, før man falder over en kontroversiel statusopdatering eller en grænseoverskridende video, hvor digteren truer med alverdens pinsler mod de folk, der er 'imod' ham.

I en af de famøse videoer ser man Yahya Hassan gående med et nyt sæt køkkenknive.

- Walla, mand! Hvad fuck vil I gøre, hvad fuck vil I gøre? Her står jeg med helt nye køkkenknive. Den første fra Black Army jeg ser, der prøver på noget pis med mig? Jeg chopper (skærer, red.) ham!, siger digteren i videoen.

I flere opslag på Facebook truer digteren, Yahya Hassan, navngivne personer. Det kan være strafbart, vurderer ekspert. Krimi Ekspert: Yahya Hassan kan straffes for Facebook-trusler

Videoen har åbenbart fundet vej til den tidligere vinder af 'Den Store Bagedyst', Tobias Hamann-Pedersen, som har lavet sin egen sjove version af Yahya Hassans trussel-video.

- Walla, mand! Hvad fuck vil I gøre, hvad fuck vil I gøre? Her går jeg med helt nye paletknive. Den første fra plejehjemmet eller fra børnehaveklassen, der kommer og spørger, om jeg har noget kage, mand. Jeg smører dem op,' siger Tobias i en video, han har lagt op på sin Facebook-side.

(Foto: Joachim Ladefoged) Krimi 17-årig skudt: Yahya Hassan sigtet

Videoen er dog ikke det eneste af Yahya Hassans mange opslag, som Bagedyst-Tobias morer sig over. Han har også lagt to billeder op, hvor han tydeligt gør grin med digteren.

Du kan se billederne herunder:

Tobias Hamann-Pedersen er aktuel med bagebogen 'Klassisk Tobias'. (Foto: DR) TV Sidste års bagedyst-vinder: - Det er som om, at alt og alle er imod en