'Bagedyst'-vært: - Intet er som det plejer

Timm Vladimir, der er vært på DR-progammet 'Den store bagedyst', håber snart at kunne vende tilbage til det hvide telt

'Den store bagedyst' er begyndt at lave nogle af optagelserne til den nye sæson. Foto: DR.
'Den store bagedyst' er begyndt at lave nogle af optagelserne til den nye sæson. Foto: DR.

'Den store bagedyst'-vært Timm Vladirmir håber, at han snart kan vende tilbage til det store hvide telt, hvor Danmarks bedste amatørbagere kæmper om at vinde 'Den store bagedyst'.

På et pressemøde onsdag meldte DR ud, at flere programmer er udskudt, men samtidig også, at flere programmer stille og roligt kunne begynde at åbne op for produktion igen.

Det populære program 'Den store bagedyst', der normalt starter optagelserne i april, har i denne omgang måttet udskyde optagelserne i teltet.

Coronavirus rammer populære DR-programmer

Dog er DR gået i gang med at lave enkelte optagelser, og det store hvide telt, der danner ramme for programmet, er også blevet sat op. Selve optagelserne i det hvide telt er dog udskudt på ubestemt tid.

- Der er rigtig mange, der har spurgt os, hvordan det går med 'Den store bagedyst'. Vi har et telt, der er slået op, og vi er også gået i gang med indledende optagelser. Men vi ved endnu ikke, hvordan vi laver det store format, fortalte Henriette Marienlund på pressemødet.

Jeg håber snart, at vi kan filme
Det er ikke kun de mange seere, der glæder sig til at programmet kommer tilbage til sendefladen. Det gælder også 'Bagedyst'-værten Timm Vladimir, der uvist går og venter på, at han kan komme tilbage på arbejde.

- Jeg glæder mig, jeg håber virkelig, at vi snart kan komme i gang. Jeg har i syv år optaget i april, maj og juni. Det er mærkeligt ikke at optage. Omvendt er intet som det plejer, siger Timm Vladimir til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Det vil være rart med nogle klare udmeldinger. Hvis grænsen bliver hævet for, hvor mange mennesker vi må være sammen, så kan vi godt starte optagelserne, vil jeg tro. Men vi er hurtigt 30 mennesker i teltet, så grænsen skal hæves til mindst 50 eller 100 mennesker.

Aflyst på grund af coronakrise: Nu afslører TV2 nyt

Selvom det normalt tager lidt over to måneder at filme de ni afsnit, er Timm Vladimir ikke i tvivl om, at programmet stadigvæk kan sendes til sommer, hvis de snart får lov at starte optagelserne.

- Vi håber og satser stadigvæk på at kunne filme. Vi vil være meget kede af, hvis vi ikke kan. Jo mere det bliver udskudt, jo svære bliver det at komme i gang med at filme. Deltagerne har jo også taget fri fra arbejde til at kunne medvirke i programmet. Der er mange faktorer, der spiller ind, siger Tim Vladimir.