'Bagedyst'-vinder er blevet mor igen

Annemette Voss har født en søn, som har fået navnet Luca

Annemette Voss har født en dreng, der har fået navnet Luca. (Foto: DR).
Annemette Voss har født en dreng, der har fået navnet Luca. (Foto: DR).

Vinderen af 'Den Store Bagedyst' i 2013, Annemette Voss, er blevet mor for tredje gang.

Det skriver hun på sin blog.

Fødslen fandt sted den 16. maj, fortæller kage-dronningen til Ekstra Bladet.

- Vi var ude af døren ret hurtigt, og det er gået så godt. Jeg har det så fint, lyder det fra Annemette Voss, der er på vej til Jylland, da Ekstra Bladet torsdag eftermiddag fanger hende over telefon.

Annemette Voss vandt 'Den store bagedyst' 2013. (Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen) Danske kendte Bagedyst-vinder mistede ufødt tvilling

Intense smerter
Inden sønnen, der har fået navnet Luca, kom til verden, døjede hun dog med stærke smerter.

- Jeg har aldrig i mit liv oplevet SÅ intense smerter som de veer, der fulgte de næste 3 timer. Det var et helvede, skriver kagebogsforfatteren på sin blog, hvor hun også skriver, at hun var bange for at skulle besvime under fødslen.

TV Gravid Bagedyst-vinder: Ikke tilpas med 'nogen' i maven

Men så fik hun en epidural-blokade, som hjalp meget på situationen.

- Efter jeg fik epiduralblokaden, havde jeg det mega godt. Min kæreste siger, at han sad og overvejede, om han skulle fortælle til mig, at det var det værste, han nogensinde havde været med til, inden jeg fik epiduralblokaden. Men så blev det til en god oplevelse, efter jeg fik den, siger Annemette Voss til Ekstra Bladet.

Det var Annemette Voss' bror, der opfordrede hende til at søge kærligheden på Dating.dk (Foto: DR). Underholdning Kage-kendis fandt kærligheden på dating-side

Stolte brødre
Faderen til Luca er kæresten Micky Fridthjof. Udover Luca har Annemette Voss sønnerne Hugo-Sander, 7, og Ferdinand, 5, fra et tidligere forhold.

Og de to drenge er lykkelige over at have fået en ny lillebror.

- De er meget stolte. De så ham tirsdag morgen, og de syntes bare, det var mega spændende. De er rigtig søde, siger den nybagte mor.

Annemette Voss røg ud i sin livs krise efter bruddet med sin mand gennem ni år. (Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen) Danske kendte Tidligere 'Bagedyst'-vinder: 'Min verden faldt fra hinanden'

På sin blog fortæller Annemette Voss, at hun snart deler et billede af den lille guldklump, som hun beskriver som 'fin, sund og velskabt'.

- Jeg har det super, og vi nyder tiden som familie, skriver hun.