Annonce:
Annonce:

Bar røv bandlyser Brøggler fra pris-show

Nicole Brøgglers nøgenhed er blevet for meget for arrangøren af Reality Awards

Nicole Brøggler ankom sammen med frisør-vennen Danny, der nu er blevet kørt på skadestuen med, da en vibrator i hans bag angiveligt skulle være smuttet så langt op, at den ikke længere er til at få fat på... (Foto: Mogens Flindt/Niels Østergaard)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Nicole Brøggler og Danni Sigen har de seneste tre år stjålet rampelyset fra Danmarks uden sammenligning vildeste award-show. Det er slut nu! Det vilde og vovede par er ikke længere velkommen efter alle eskapaderne.

Først troppede hun op til Reality Awards 'forklædt' som My Little Pony. En gang bobypaint udgjorde Brøgglers tøj, og hestens hale var selvfølgelig en buttplug.

Reality-baben med buttplug i numsen

Året efter endte Brøggler og Sigens deltagelse i Reality Awards i en direkte skandale, da et anal-æg løb løbsk i hans numse, og Sigen måtte en tur på sygehuset.

Reality-chok: Kørt på skadestuen med buttplug i anus

Annonce:

Kit Nielsen, der arrangerer pris-showet, bad derfor Nicole Brøggler og Danni Sigen om at skrue lidt ned for vildskaben forud for dette års award, der blev holdt i februar. Det blæste makkerparret højt og flot på, og Brøggler var kun iført en sort snor, der skjulte absolut ingenting, da de ankom på den røde løber.

Se de vilde billeder: Nicole Brøggler fortsætter sit stripshow

Nu har Kit Nielsen fået nok af nøgenhed ved Reality Awards. Derfor har hun valgt at udelukke Nicole Brøggler fra det kommende show, der løber af stablen 12. januar.

- Nicole Brøggler er ikke velkommen, fastslår Kit Nielsen overfor Ekstra Bladet.

- Hun er ikke nomineret, og hun har ikke lavet reality-tv i flere år, så der er ingen grund til, at hun skal inviteres, lyder forklaringen fra Kit Nielsen.

Sådan så det ud, da Nicole Brøggler og Danni Sigen ankom til Reality Awards 2017. Foto: Stine Tidsvilde
Sådan så det ud, da Nicole Brøggler og Danni Sigen ankom til Reality Awards 2017. Foto: Stine Tidsvilde

Men det er ikke kun den manglende optræden på tv, der er årsagen til, at Brøggler har fået det røde kort.

RØDT KORT - men ingen udvisning: Nicole Brøggler for fræk til fodboldkamp

Annonce:

- Vi arrangerede en fodboldturnering i sensommeren. Det var et arrangement for børn og unge, så jeg bad hende ret bestemt om at beholde tøjet på. Det lovede hun, og vi havde en helt klar aftale. Den holdt så kun ti minutter. Så smed hun alt tøjet. Det går bare ikke mere, siger Kit Nielsen.

Ifølge arrangøren af Reality Awards har genren ændret sig meget de seneste år. Fra at handle om sprut og lagengymnastik på 'Paradise Hotel', er det pludselig programmer som 'Landmand søger kærlighed' og 'Gift ved første blik', der hitter hos reality-seerne. Derfor må showet også ændre sig. Og så passer Nicoles bare røv ikke længere så godt ind.

Brøggler efter nøgenstunt: - Kan man ikke lide f**** skal man ikke hyre mig

- Jeg ved godt, at det giver en masse omtale, når hun kommer og er så vild, men jeg vil hellere undvære den taletid, end at hun kommer og stjæler al opmærksomheden. Der er masser af andre gode - måske ikke helt så crazy - historier, der så kan blive plads til, siger Kit Nielsen.

Annonce:

Se de vilde billeder: Nicole Brøggler fortsætter sit stripshow

Nicole Brøggler tager det med ophøjet ro, at hun nu er bandlyst fra Reality Awards.

- Det anede jeg faktisk ikke at jeg var. Mon det har noget at gøre med Danni og jeg sidste år besluttede, at vi ikke gad Reality Awards mere, fordi det var blevet for kedeligt?, siger hun til Ekstra Bladet.

Under det seneste Reality Awards blev Nicole Brøggler bedt om at tage tøj på af arrangørerne. Det gjorde hun så.... (Foto: Pernille Christensen
Under det seneste Reality Awards blev Nicole Brøggler bedt om at tage tøj på af arrangørerne. Det gjorde hun så.... (Foto: Pernille Christensen

- De vil gerne gøre Reality Awards til alt det, reality ikke er. Helt igennem kedeligt. Når jeg ikke må lave sjov og ballade og provokere på den røde løber, ser jeg ærligt ingen grund til at komme, siger Brøggler, der nu vælger at kigge andre veje.

- Jeg satser stærkt på, at USA kalder på mig meget snart igen, så mon ikke der er bedre ting forude i min karriere end dansk Reality Awards. Jeg tror det, siger hun.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: