Barbara bestjålet på ferien: Det har været et mareridt

Tyve smadrede bilvinduet og stjal kontanter og iPhone på danskerens første dag i Los Angeles

Den danske instruktør er skuffet over politiets indsats. Foto: All Over
Den danske instruktør er skuffet over politiets indsats. Foto: All Over

Den danske instruktør og skuespiller Barbara Topsøe Rothenborg fik en uheldig start på sin tre uger lange ferie i Los Angeles.

Dagen efter, hun landede i byen, fik hun stjålet knap 4000 kroner i kontanter, sin telefon, en guldring og to designertasker.

Danskeren, som tidligere har boet og arbejdet flere år i Los Angeles, skulle ud at vandre og havde efterladt sine ejendele i bilen, da tyveriet skete.

Barbara Topsøe har fået en kedelig start på ferien. Her er hun med manden Martin Madsen ved Robert-prisen i 2014. Foto: Polfoto Danske kendte Dansk instruktør bestjålet i LA

- Det har jo været noget af et mareridt. Min første dag tilbage i Los Angeles, og da vi skulle hike i Hollywood Hills, lagde vi vores designertasker i bagagerummet og låste bilen. Da vi kom retur var ruden smadret, så de har tydeligvis beluret os da vi ankom, skriver Barbara Topsøe Rothenborg til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Derefter fem timer på politistationen i North Hollywood, hvor de var rimeligt stupide og mega langsomme.

Heldigvis har den tidligere børneskuespiller, som blev kendt for rollen som 'Nana' i DR's serie af samme navn, fået god hjælp fra venner i byen.

- Super søde venner har hjulpet mig og kørt mig til Apple-butikken, så jeg kunne købe en ny iphone og taske, så jeg ikke føler mig helt lost, fortæller Barbara Topsøe Rothenborg.

Den 19-årige model og skuespiller Clara Rosager måtte klippe sit lange lyse hår helt kort for at spille den kræftsyge pige i den nye film 'En-to-tre-nu!'. (Foto: Philip Davali) Filmnyheder Model måtte klippe sit hår kort for at spille kræftsyg