Bedrag-stjerne tager sit nye liv afslappet

Det er gået stærkt for 28-årige Natalie Madueño, der spiller Claudia i DR1's Bedrag

Natalie Madueño får pludselig invitationer fra nær og fjern. Foto: DR
Natalie Madueño får pludselig invitationer fra nær og fjern. Foto: DR

Søndag efter søndag kan danskerne se Natalie Madueño i tv-serien 'Bedrag' på DR1, og den unge skuespillerinde begynder at kunne mærke, at hun pludselig er en, danskerne kan genkende på gaden.

- Folk vender sig og kigger en ekstra gang, men det er ikke det helt store, og det er nok også fordi, jeg ser så anderledes ud i serien. Folk tror bare, de kender mig, siger Natalie Madueño med et smil.

'Bedrag' bløder seere

Den største omvæltning har været de mange invitationer, der pludselig dumper ind. Torsdag var stjernen således inviteret til at se designerbrandet Malene Birgers nye kollektion.

- Det er en helt ny verden for mig. Jeg har aldrig været til et modeshow før, så det glæder jeg mig til, fortalte hun før showet.

Lie Kaas sætter sig selv på pause

Mode er dog ikke en af skuespillerindens helt store passioner.

- Selvfølgelig kan jeg godt lide at have noget pænt tøj på, når jeg er ude, men jeg er egentlig meget afslappet. Jeg går ikke så højt op i det, siger Natalie Madueño.

Afslappet tager hun også det faktum, at der pludselig er bud efter hende.

- Jeg kan godt mærke, at jeg får flere invitationer til alt muligt, og det er jo dejligt. Det er rart at have valget. Jeg synes, jeg prøver at sørge for at nyde det, men jeg skal også lige vænne mig til alt det her, siger hun.

'Bedrag'-babe afslører: Jeg har hemmelig kæreste