Bendtners juleferie går op i røg

Fodboldspilleren Nicklas Bendtner fejrede sin juleferie ved at ryge en kæmpe cigar, viser han på sin Instagram-konto

Bendtner fejrer her sin juleferie med en stor cigar.(Foto: Instagram)
Bendtner fejrer her sin juleferie med en stor cigar.(Foto: Instagram)

Den stod på høj cigarføring for fodboldspilleren Nicklas Bendtner natten mellem lørdag og søndag.

Efter en sæson som angriber i den tyske klub Wolfsburg kan Bendtner holde juleferie, og den valgte han at tænde op for med en stor cigar.

Det viser boldtæmmeren på sin Instagram-profil, hvor han har delt et sort/hvid billede af sig med den ordentlige cigar i hånden. Og til billedet har Bendtner blot skrevet det simple, sigende ord:

- Ferie.

Bendtner oplever ikke den store succes i det tyske i øjeblikket. Tysk fodbold Bendtner på tidlig juleferie: Droppet igen-igen

Juletiden betyder noget helt særligt for den 26-årige fodboldspiller. Den 16. december kunne Bendtner fejre sin søn Nicholas' fire års fødselsdag, og derfor skrev en meget rørt far-Bendtner en kærlighedserklæring på Instagram til sønnike.

- Ord kan ikke beskrive, hvor meget jeg elsker dig. Det er sindssygt, at det er fire år siden, at jeg satte mig ved siden af dig og græd mine øjne ud. Det var det første af mange specielle øjeblikke, du har givet mig. Jeg er sikker på, at du vil vokse op til at være noget ekstraordinært, skrev han til far-søn-billedet.

Bas Dost (th.) viste med en scoring, hvorfor han for tiden er at foretrække over Nicklas Bendtner. (Foto: AP/Frank Augstein) Tysk fodbold Bendtner-rival slår til i Wolfsburg-triumf