Annonce:
Annonce:

Berømmelse kostede kærligheden: Nu har DR-kendis fået ny kæreste

Tobias Hamann har fundet kærligheden på ny

Tobias Hamann er forelsket. Foto: DR
Tobias Hamann er forelsket. Foto: DR
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Det kostede 30-årige Tobias Hamann blod, sved og tårer at hive sejren i 'Den store bagedyst' 2014 hjem.

Faktisk tog den nyvundne berømmelse så meget af hans tid, at han og hans daværende kæreste, som Tobias Hamann på det tidspunkt havde været sammen med i mere end fire år, gik fra hinanden.

Men nu har den kendte 'Bagedyst'-deltager, der lige i øjeblikket turnerer i hele landet med hypnose-shows, fundet kærligheden på ny.

Det fortæller han til Ekstra Bladet.

Den tidligere 'Bagedyst'-deltager har kastet sin kærlighed på den 25-årige Signe Juul Lind, som til daglig studerer designkultur på Syddansk Universitet i Kolding. De to mødte hinanden på en ganske særlig måde i A.C. Perch's Thehandel i Aarhus, hvor Signe Juul Lind arbejder i sin fritid.

Frustration i populært DR-program: - Det er snyd

Annonce:

- Jeg var nede for at drikke en kop te med min mor. Så var der den her pige, der kom og serverede. Jeg ville gerne smage en anderledes te, og så kom hun med en med poppet ris. Jeg syntes, at hun så rigtig sød ud, og så fandt jeg hende på Instagram og likede et par af hendes billeder. Derefter skrev hun og spurgte, om vi skulle gå en tur, og så er det bare kørt derfra, siger Tobias Hamann til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Her ses parret sammen på vej til bryllup i sommers. Foto: Privatfoto
Her ses parret sammen på vej til bryllup i sommers. Foto: Privatfoto
 

Flytter sammen
Selvom parret kun har kendt hinanden i få måneder, er de allerede i gang med at slå pjalterne sammen.

- Hun har faktisk lige opsagt sin lejlighed, så her i den nærmeste fremtid flytter hun ind hos mig her i Aarhus. Hun har en del flere ting end mig, så det skal vi lige finde ud af, siger Tobias Hamann med et smil.

- Børn er dog længere ude i fremtiden. Det har jeg ikke travlt med. Signe er også en del yngre, så det kommer senere, forsikrer Tobias Hamann.

Det så du ikke på tv: 'Bagedyst'-deltager i alvorlig ulykke

Støtter ham
Ifølge Tobias Hamann er der flere ting, han er faldet for hos sin Signe.

Annonce:

- Helt fra start var hun bare nede på jorden omkring det hele. Meget til stede, og vi har det bare rigtig godt sammen. Jeg følte mig tryg ved hende fra start, og hun investerer rigtig meget i mig, og det jeg laver. Det er jeg rigtig glad for, for jeg har jo travlt med en masse projekter, siger den tidligere 'Bagedyst'-deltager.

Signe Juul Lind er da heller ikke bleg for at tage med Tobias Hamann ud i verden og har været med på sidelinjen til samtlige af hans shows hypnose-shows, som han turnerer med i øjeblikket.

DR slår fast: Det må du IKKE, hvis du vil være med i Bagedysten

Artiklen fortsætter under billedet ...

Parret på forårsrejse til Rom. Privatfoto
Parret på forårsrejse til Rom. Privatfoto
 

Selvom Tobias Hamann har meget travlt med diverse bage- og hypnoseprojekter, er han ikke bange for, at hans travle liv igen vil koste ham forholdet.

- Der er jo altid en risiko ved at være i et forhold. Man vil altid risikere at miste, men det er jo også det, der er med til at gøre det dejligt.

Annonce:

- Signe sætter meget pris på de ting, jeg gør, og støtter op omkring mine projekter. Hun har kun kendt mig, mens jeg har haft travlt, som jeg har nu, og derfor kender hun heller ikke andet. Det har bare fungeret rigtig fint for os. Hun støtter op om det og værdsætter, at jeg er glad for at lave diverse projekter. Det er virkelig dejligt, lyder det fra Tobias Hamann, der lige nu er i fuld gang med at turnere med sit hypnoseshow.

Derudover udkommer han snart med en ny bog om hypnose og en helt ny chokoladelinje, som blandt andet indeholder marcipanbrød. Mums.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er en dårlig og bedaget idé, at særligt udvalgte fødes med specielle privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU
Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: