Annonce:
Annonce:

Betalte luksusvilla med firmamidler: Kendis-mægler idømt konkurskarantæne

Ejendomshandler Peter Norvig og hustru Hanne Nørrisgaard er frakendt retten til at drive virksomhed i to år, skriver EjendomsWatch

Peter Norvig har fået konkurskarantæne i to år. Foto: Rumle Skafte
Peter Norvig har fået konkurskarantæne i to år. Foto: Rumle Skafte
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

To års konkurskarantæne.

Sådan lyder dommen over den højprofilerede ejendomshandler Peter Norvig og dennes hustru, ejendomsmægler Hanne Nørrisgaard, efter konkursen i møbelforretningen Loving Rooms, som parret drev frem til 2021.

”Retten finder (...) efter en samlet vurdering af de anførte forhold, at såvel Peter Norvig Andersen som Hanne Magda Nørrisgaard herved har udvist groft uforsvarlig forretningsførelse, hvorfor de begge fremover er uegnede til at deltage i ledelsen af en erhvervsvirksomhed,” står der i Sø- og Handelsrettens kendelse i konkurskarantænesagen 24. februar 2023, som EjendomsWatch har fået aktindsigt i.

Peter Norvig og hustruen Hanne Nørrisgaard må ikke drive virksomhed i to år. Foto: Tariq Mikkel Khan
Peter Norvig og hustruen Hanne Nørrisgaard må ikke drive virksomhed i to år. Foto: Tariq Mikkel Khan
 

Retten vurderer, at parret under driften af Loving Rooms har overtrådt bogføringsloven, årsregnskabsloven såvel som moms- og skatteloven, som følge af manglende indberetninger og indbetalinger til Skat.

Annonce:

Derudover vurderer retten, at der er sket ”en uretmæssig sammenblanding af midler,” idet Peter Norvig og Hanne Nørrisgaard har brugt private bankkonti til selskabets drift. Samtidig har parret løbende hævet penge til sig selv af selskabets midler – herunder til at betale husleje til et 662 kvm store liebhaverpalæ i Rungsted, hvor Peter Norvig og Hanne Nørrisgaard på daværende tidspunkt boede til leje privat.

Endelig optog selskabet et millionstort lån, der blev brugt til at afværge en konkurs i det ikke-koncernforbundne selskab Living Homes – i dag B2B Property – som Peter Norvig i mange år har formidlet ejendomshandler gennem.

”Retten finder derfor, at ledelsen har påført kreditorerne unødige og væsentlige risici for tab, og at de begge herved har handlet forretningsmæssig uforsvarligt,” står der i Sø- og Handelsrettens kendelse.

Sagen er den seneste af en række møgsager for Peter Norvig, der tidligere er idømt Danmarkshistoriens største bøde for brud for tilsidesættelse af god ejendomsmæglerskik, ligesom han er blevet frakendt retten til at kalde sig ejendomsmægler. Dertil kommer en stribe konkurser og en tiltale for underslæb og svindel med coronahjælpepakker.

EjendomsWatch har rakt ud til Peter Norvig for en kommentar, der har besvaret henvendelsen i en kortfattet sms.

”Dommen er anket,” skriver han.

Læs hele historien på www.ejendomswatch.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nej, transkønnnede kan ikke skifte fra mande- til kvindefængsel
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: