Annonce:
Annonce:

Bieber bekræfter forlovelse

Den unge sanger ER forlovet med kendisdatteren Hailey Baldwin

Det kommende ægtepar Hailey Baldwin og Justin Bieber. Foto: All Over Press
Det kommende ægtepar Hailey Baldwin og Justin Bieber. Foto: All Over Press
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Sangeren Justin Bieber bekræfter de seneste dages spekulationer.

Den 24-årige canadiske sanger er ganske rigtigt forlovet med den tre år yngre Hailey Baldwin. Det oplyser han på sin Instagram-profil.

Ifølge flere kilder friede han lørdag på en restaurant på Bahamas, og hans dedikerede fans har da også allerede fundet frem til Hailey med ringen på.

På Instagram fortæller han, at han ville have ventet noget tid, men at 'gode nyheder spredes hurtigt'. Han tilføjer:

Annonce:

'Hør her lige ud af posen: Hailey, jeg er sååååå forelsket i alt ved dig! Så dedikeret til at tilbringe mit liv med at lære enhver del af dig at kende tålmodigt og venligt. Jeg lover at styre vores familie med ære og integritet ved at lade Jesus guide os gennem alt, hvad vi gør, hver en beslutning vi træffer, gennem hans helligånd,' skriver den kristne superstjerne, der for alvor slog igennem i 2009.

'Mit hjerte er dit HELT og FULDT, og jeg vil ALTID sætte dig først. Du er mit livs kærlighed, Hailey Baldwin, og jeg ville ikke tilbringe det med nogen anden. Du gør mig så meget bedre, og vi komplimenterer hinanden så godt. Jeg kan ikke vente på livets bedste tid!'

'Det er sjovt, fordi nu sammen med dig giver det hele mening! Det, jeg er mest begejstret over, er, at min lillebror og søster får lov til at se endnu et stabilt ægteskab og at lede efter det samme!!! Guds timing er bogstaveligt talt perfekt, vi blev forlovet på den syvende dag af den syvende måned, tallet syv er tallet for spirituel perfektion - det er sandt GOOGLE DET! Er det ikke skørt? I øvrigt planlagde vi det ikke,' slår han fast i den lange opdatering, der i skrivende stund er blevet liket af mere end syv millioner.

Annonce:

'Det føles virkelig godt at have sikret vores fremtid! VI BLIVER BEDRE, NÅR VI ER 70, BABY. NU SKER DET!'

På Twitter takker Hailey også Gud.

'Ikke sikker på, hvad jeg har gjort for at fortjene al den lykke, men jeg er så utrolig taknemmelig for at Gud har givet mig sådan en fantastisk person at dele mit liv med. Ingen ord ville nogensinde kunne udtrykke min taknemmelighed.'

Det MÅTTE jo ske! - Bieber taber bukserne

Forudså forlovelse
Justin Bieber og Hailey Baldwin har været venner i mange år, og faktisk er deres allerførste møde fanget på en nuttet video. De var tidligere kærester i 2016, men gik fra hinanden. I denne omgang har de været sammen i lidt over en måned.

Selvom det måske lyder noget forhastet, har Bieber faktisk tidligere spået, at han ville ende sammen med Hailey, der er datter af skuespilleren Stephen Baldwin.

Annonce:

- Jeg ved, at jeg tidligere har såret folk og sagt ting, jeg ikke mente for at gøre dem glade i det øjeblik. Så nu ser jeg i højere grad mod fremtiden og sørger for, at jeg ikke skader dem, forklarede han i et interview med GQ i 2016.

- Hvad hvis Hailey ender med at være pigen, jeg gifter mig med, ikke? Hvis jeg gør noget overilet, hvis jeg skader hende, så vil det altid være ødelagt, lød det dengang om hans nu kommende kone.

Justin Bieber har tidligere dannet par med sangerinden Selena Gomez af adskillige omgange.

Bieber meldes lyn-forlovet med kendisdatter - her mødes de for første gang

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: