Bieber flirtede med danske Victoriah

Sangerinden blev aet og Bieber var meget 'touchy touchy'

Bieber flirtede med danske Victoriah

Sidste år hyggede Bieber sig også gevaldigt i sin pool med skuespilleren Stephen Baldwins datter, Heather (Video: Splash News)

Victoriah Bech fra ’Mig og min mor’ løb forleden ind i celebert selskab, da hun spiste i Beverly Hills.

Sangerinden, der, som Ekstra Bladet skrev forleden, netop har udgivet sin første single i USA, blev kontaktet af selveste Justin Bieber.

- Pludselig kommer Justin Bieber gående forbi vores bord og siger ’hej, hvordan går det?’ Først ser jeg ikke, at det er ham, da jeg sidder med ryggen til, fortæller Victoriah.

Bieber dikkede Victoriahs hunde. (Privatfoto).
Bieber dikkede Victoriahs hunde. (Privatfoto).
 

Hun har ofte set ham i Los Angeles, men er ikke blevet kontaktet af ham før.

- Da han kom ud fra restauranten, spurgte vores venner, om vi ikke måtte tage et billede med ham. Han var rigtig sød og sagde ja og foreslog, at vi tog et gruppebillede. Senere kom Bieber hen til mig og tog fat i min arm og spurgte, om han ikke måtte sige hej til mine hunde Albert Einstein og Daisy Duke.

Mig og min mor-Victoriah udgiver sexet video

- Han var helt vild med hundene, og han kunne ikke stoppe med at kæle med dem og kysse dem. Ham og Daisy fik udvekslet en del kys! Han stillede rigtig mange spørgsmål om hundene. Vi endte med at snakke i ret lang tid. Han var meget ’touchy touchy’ og gav mig et klem og aede mig på armene og sagde tusind tak, fordi han måtte sige hej til hundene, siger Victoriah.

Hun synes, det var en vild oplevelse at møde Bieber på den måde.

Danske Victoriah satser alt på popdrømmen

- Selv om jeg havde set ham før, var det alligevel meget anderledes denne gang. Specielt fordi det var ham, der kom hen til mig og startede en samtale og holdt den kørende. Det er lidt vildt, at en af vores tiders største verdenstjerne er ligeså vild med mine hunde, som jeg er, siger hun.

Og noget tyder på, at Bieber blev lige så diffus over at møde Victoriah.

- Han var så opslugt af at snakke og kæle med hundene, at han glemte sin store pose med to-go mad, beretter hun.