Bikiniklædt Kronborg skræmte lejere væk

Poledanseren fik besked på at dække sig til efter klager

Tag jer sammen, danskere! Stine Kronborg opfordrer til større tolerance. (Privatfoto). Klik på 'næste' for at se et interview med Stine Kronborg
Tag jer sammen, danskere! Stine Kronborg opfordrer til større tolerance. (Privatfoto). Klik på 'næste' for at se et interview med Stine Kronborg
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Hun er poledanser, har titlen 'Miss Nude' og drøner rundt i bikini hjemme, hvor hun bor.

Det skulle Stine Kronborg aldrig have gjort. Forleden fik hun nemlig en besked, der rystede hende.

'Jeg havde en situation, hvor nogen ikke ville flytte ind i lejligheden overfor mig, fordi 'Miss Nude bor her og render rundt i bikini, hun er single og har to poles i stuen', skriver Stine på sin blog hos ugebladet Her & Nu.

Rystet fortsætter hun:

'Jamen, så må det jo betyde, at jeg er ude på at stjæle deres mænd. Først blev jeg gal, da udlejeren bad mig om at dække mig til. Så gik jeg ind og talte med ham om det, da jeg faktisk dækker mig til, når der kommer folk ind i gården. Det viste sig at kvinden, der klagede, kun havde hørt om mig og ud fra dét, dannet sin mening!'

TV: Stine Kronborg savner danske mænd

Det er ikke kun i forhold til ukendte, at hun møder underlige holdninger til hendes person. Selv familien har problemer med at acceptere, hvem hun er.

'Forleden vågnede jeg op til en besked fra et familiemedlem, der bestemt ikke havde noget godt at sige om mig. Jeg blev kaldt egoistisk og viste ikke initiativ til at have kontakt med den del af familien og personen ville ønske, det var anderledes. Godt så. Det forstår jeg udmærket, men at skubbe ansvaret væk fra sig selv og sige, at det er min skyld, er noget vås. Ydermere kunne de jo ikke sende billeder til mig af frygt for at de ville ende online. Og der blev jeg paf. Det var jo forudindtaget opfattelse af, at sådan er Stine', skriver hun.

Kronborg overrasket mens hun onanerede

I sit blogindlæg opfordrer hun danskerne til lidt mere tolerance og lade være med at have så travlt med at pege fingre af andre.

'Så tænk lige en ekstra gang før du dømmer og springer med på vognen. Har personen fortjent den behandling vi giver dem, eller er det en holdning, der er fodret af stigmaer, medier, frygt, uvidenhed og så videre?', afrunder hun sin opsang.

Du kan se Stines blog her.

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind