Annonce:
Annonce:

Birgitte Hjort spiller sammen med Bowie

'Borgen'-stjernen med i samme serie som nu afdøde David Bowie

Birgitte Hjort i rollen som Ingrid Superstar. (Foto: All Over)
Birgitte Hjort i rollen som Ingrid Superstar. (Foto: All Over)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Halvnøgen Birgitte Hjort i magasin

Vodka-stiv Borgen-babe i hedt lesbisk kys

Den danske skuespiller Birgitte Hjort Sørensen har for alvor fået hul på den internationale del af sin karriere. Hun har gjort sig bemærket med store roller i blandt andet 'Game of Thrones' og det amerikanske blockbuster-fænomen 'Pitch perfect'.

I næste måned kan hun opleves i den stort anlagte HBO-serie 'Vinyl', der har ingen ringere end Martin Scorsese som instruktør og Mick Jagger som producer.

- Det har været fantastisk sjovt at optage ’Vinyl’. Netop fordi den handler om 70’erne, har der virkelig været smæk på sminke og kostumer. Så det har været ret morsomt, har Birgitte Hjort fortalt om sit arbejde i tv-serien 'Vinyl', hvor hun har rollen som den danske skuespiller Ingrid Superstar.

 

Annonce:

Og som om der ikke er stjernestøv nok i tv-serien, der omhandler musikindustrien i 1970'ernes New York, er det netop kommet frem, at nyligt afdøde David Bowie nåede at spille en lille rolle i serien.

Mick Jagger fortæller, at han og Scorsese havde lange diskussioner omkring, hvorvidt det ville fungere at blande virkelige personer med fiktive.

- Vi havde mange snakke omkring, hvorvidt det ville fungere. Vi vidste, at vi ønskede at have 'rigtige' mennesker som David Bowie og Led Zeppelin sammen med fiktive karakterer. Det var meget interessant at diskutere, hvordan vi kunne få dette koncept til at fungere, siger Mick Jagger.

 

Mick Jaggers 30-årige søn James Jagger spiller desuden en større rolle som den fiktive rockstjerne Kip Stevens. Han fik dog ikke særbehandling af sin superstjerne-producer-far.

- Jeg fortalte ham ikke, hvordan han skulle spille sin rolle. Jeg opmuntrede og støttede ham,men ellers overlod jeg arbejdet til ham selv, siger Mick Jagger.

'Vinyl' får premiere på HBO Nordic den 15. februar

Birgitte Hjort Sørensen til premiere på 'Meadowland' i New York. Video: Splash)

Annonce:

Så er der sat dato på rock'n roll-serien 'Vinyl'

Birgitte Hjort om ny HBO-serie: - Det er lidt som at spille i superligaen

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: