Bitch-fight, bryster og vred Linse: Se de seks største øjeblikke fra Reality Awards

Se de største øjeblikke fra Ekstra Bladets dækning af det særdeles kulørte show

Se et sammenklip fra de tidligere Reality Awards.

Landets reality-deltagere blev hyldet, da Reality Awards 2018 løb af stablen i 12. januar på Docken i Nordhavn.

Som altid var der et hav af legendariske øjeblikke, og Ekstra Bladet har samlet de største fra rød løber og selve showet.

1. Fie Laursen og Anden i ny bitch-fight

Under sidste års awardshow Guldtuben benyttede Anders Matthesen - forklædt som 'Jannik Rundholt' - lejligheden til at sende en gedigen sviner af sted mod blandt andre reality-deltageren Fie Laursen.

Efterfølgende kvitterede Fie Laursen ved at skyde tilbage mod 'Anden' i et interview med Ekstra Bladet, hvor hun beskyldte Matthesen for ikke længere at være relevant, og at hans deltagelse var en falliterklæring.

De vandt en Reality Awards for 'Årets Bitch-fight', og her begyndte de igen at svine hinanden til.

Se klippet nedenunder

2. Nægter at modtage bryst-award

En af de mest ventede kategorier ’Årets Bedste Bryster’ gik lidt mere dramatisk til i år.

Vinderen var nemlig den 18-årige gymnasieelev Josefine Sandby fra programmet ’Pigerne’ på Zulu. Hun var dog ikke selv til stede til at modtage prisen, men havde sendt sin søster søster Ulrikke Sandby i stedet.

Se talen, der stjal showet

3. Linse sviner Se og Hør

Linse Kessler kunne ikke være til stede til fredag aftens Reality Awards, og derfor var hun heller ikke at finde i salen, da hun blev hyldet og modtog prisen for ’Årets kvindelige reality-deltager’ for hendes medvirken i ’Familien fra Bryggen’.

Det forhindrede dog ikke ’Dronningen af Bryggen’ i at sende en videohilsen til forsamlingen af reality-stjerner på Docken i København.

Se Linses hidsige sviner rettet mod Se og Hør

4. Bjerrrehus vil nøgenbade med Nikita

Det er ikke overraskende , at modellen Oliver Bjerrehuus sendte et lettere lummert tilbud til sin ekskæreste Nikita Klæstrup ud på de sene nattetimer ved Reality Awards

Da snakken faldt på, hvad Oliver havde tænkt sig der ellers skulle ske ved det omtalte awardshow, havde han da også en helt klar ide om, hvordan han ville bruge resten af sin aften.

Se Oliver Bjerrehus frække tilbud til Nikita Klæstrup

5. Paradise-Maja sur over manglende bryst-nominering

- Nu kan jeg se, at Jasmin er nomineret, og det kan jeg slet ikke forstå, fordi hun har ikke særlig meget bryst.

Maja fra Paradise Hotel har selv for nyligt fået hele 300 ml. silikone i sine bryster og er gået fra en c-skål til en e-skål.

Det overraskede derfor paradisoen, at dommerne ikke har set til hendes side ved nomineringerne.

Se klippet, hvor Maja fortæller om sine nye bryster

6. Amalie i hed flirt med reporter

Realitystjernen Amalie Szigethy var en smule beruset, da hun mødte Ekstra Bladets reporter på den røde løbe ved Reality Awards.

Her var Amalie i festligt selskab med sine forsidefruer Janni Ree og Gunvør. De tre smukke damer var helt klar til at besvare spørgsmål fra pressen, men Amalie tog alligevel fusen på Ekstra Bladet, da hun blev spurgt om, hvad hun skulle til festen.

Se Amalie Szigethy flirte med reporter

Vil du se mere af vanvidsshow - så se HELE showet her: